Недавно поламався мій позиціонер (мотор, що крутить сат. антену), при чому то вже другий був. Прослужив лише 2 чи 3 роки і я вирішив, що ані новий не куплятиму, ні той не буду ремонтувати.
Відповідно треба було зробити "горинича" бо і так в основному дивився лише ті три супутники.
Але була проблема, що телевізор на першому поверсі, а антена на даху (типу на третьому). І щоб налаштувати головки треба було тягти телевізор і живлення на дах. Відповідно взимку то не ахті виходить, та і малого телевізора у мене нема.
Випадково потрапив на вихід із ситуації.
Основное назначение SF-9508 - это определение направления спутниковой антенны по максимально возможному уровню сигнала.
Тоді воно було по 140 грн.
І ви знаєте, не зважаючи на всю примітивність і дешевизну приладу - мені вдалося налаштувати антену!
Правда довелося в хаті посадити "наводчіка" і говорити з ним по телефону, бо по сигналу не міг зрозуміти на який саме супутник потрапляю, а так він мені казав, що зображення є і далі я вже за показами прилада відшуковував ідеальне місце для головки по максимальному сигналу.
Можу радити всім, кому то може бути придатним.