так абсолютно вірно
і щоб розподілити обов'язки потрібно щоб люди зголошувались допомогти. Наразі склалась така практика.
Я і сала Світлана, ведуть сторінки в неті, в групах, Сала Світлана також організовує друк листівок і піклується про їх розповсюдження, вона ж робить банери, також банери роблять вікна і деякі добровольці в групах в соц мережах.
Вікна( sunny) розповсюджують інформацію по інформагенціях, є цехом продукування саморобних боксів, вироблення макетів для Бігборду ( дякую Левші ), центром переговорів з підприємцями міста.
Ромашкін за кадром робить доступ на сторінки форуму доступними без режстрації для гостей,робить кнопки і багато чого ще.
Горець згуртовує також підприємців.
КМТ підключається також з рекламою
МІлана моніторить форуми і знову разом з Сала Світлана розміщує матеріали про дитину, веде ті сторінки і веде розяснювальну роботу.
Лалія наповнює групи необхідними документами, слідкує щоб в усіх групах часом були уся необхідна інформація
ЯЯ ходить по підприємствах і веде переговори та розповсюджує листівки як фізично так і еектронним шляхом.
Сонечко я також часто на розсилці.
Є багато речей які за кадром, нам також допомагає наша Романа тут в Києві і у випадку з Толіком Panda наш бувший форумець, багато дівчат з Фейсбуку (киянки), деякі журналісти з Івано-Франківська, якщо не репортажами то ідеями і зв'язками, налагоджено таку добру людську співпрацю з "Галицьким словом".
Допомагають досі, ще з того часу як ми допомагали Шляхтич - шахісти. Вони приймають участь у кожній нашій кампанії. Є волонетри по містах які час від часу також допомагають, або готові допомогти.
Підключились Салам, Доктор Хаос і крапочка.
Поки що це усі ті що поки виявили себе
а багато просто скачують розробки іроблтяь це також відгукуючись на заклик І такі люди завжди будуть.
Така собі наша волонтерська служба буде з часом я сподівабсь поповнюватись і розроблятись.
Робота буде налагоджуватись. Вже також вино хто може роздруковвувати дякую Салам і Доктору Хаосу за участь цього разу, сподіваюсь і на подальше сприяння,