Які ж тупорилі у нас менеджери. Навіть оті викокооплачувані.
От читаю статтю
Мова про введення кодування популярних укр. каналів.
І там пишуть внизу, що мовляв або будуте платити абонплату, або не будете дивитися.
Медіагрупи розраховують на 1 млн. тих, хто захоче підключитися до супутникового провайдера, щоб дивитися ті канали.є
Розраховують потратитися так серйозно, що навіть
Делать ставку на шаринг также не стоит, после внедрения кодирования, медиагруппы обещают активно взяться за борьбу с пиратством, как за организаторов серверов, так и за посредников. И у них есть все шансы выйти победителем в данном сражении.
Це ж як треба не відчувати ситуацію...
Та ті, хто дивиться такі канали - будуть їх дивитися через Т2.
А я як дивився польські пакети - так і буду. Бо фільми і серіали і так в неті всі дивляться (я щось не бачив такого, аби хтось нині купляв газетку з програмою, аби не пропустити на 1+1 фільм "17 миттєвостей весни"
).
А передачі які показують на наших каналах - то для людей з 3-ма класами церковно-приходської школи, або з діагнозом "підозра на маніакальну шизофренію"
Половина ж просто втикає у суто новинні канали, які ніхто кодувати не буде.
Ті ж передачі, які чогось хоч варті, ну типу як "Чит і Лишка" вже давно продані і показуються на Тревелі і інших каналах.
Але то все муть у порівнянні із передачами каналів TLC, home & garden, і особливо bbc lifestyle
Про музичні. чи тематичні канали взагалі мови нема.
Короче черговий постріл в ногу
СвідоМО, за влласні гроші, робити так, щоб зменшилася аудиторія і відповідно було менше доходів з реклами, а що найстрашніше для олігархів - менше тих, хто бачитиме новини і політрекламу з їх каналів!
Мабуть тупо не розуміють куди провадять.