То колись було - особисто знаю 2 калуських позичальників (правда не в банку, а в людей) - тисячі доларів винен і при цьому кожен день їздить на таксі. А тим, хто його трусить каже "ну, що як я офіційно нічого не маю - подавайте на суд, як хочете. Вб"єте мене - взагалі нічого не матимете - а так по 100грн в півроку - хоч щось, а там може і більше зможу віддавати". Так дивись за 230 років і справді все сплатить...І продовжує зі спокійною совістю жити далі, ще й незадоволений, що з нього хочуть гроші назад. І аж ніяк не бідує - і штанів вистачає, і техніки вдома(правда вся записана на родичів дружини) і на пограти в тоталізатори. Мудрий мудрило - брав у людей, а не у банків. Отож, сучасні муд-реці позичають\видурюють у людей, які відкладають на операцію, на похорон, на поїздку за кордон чи інші цілі((.
А я хотіла в тому році у Коблево. Але не потрапили.Так і не знаю - варто туди їхати? Були в Севастополі в приватника (сподобалось - сам Севастополь неОК, як каже юрко, а от безпосереднє місце відпочинку - дуже ОК). А потім поїхали "на пісочок" у Залізний Порт. І зрозуміли, що по-російськи його правильно скорочують- ЖеПе. Море грязнюще, музика громихає неймовірно, їда - "ніяка", медуз було так багато, що лягти не можна було - такої кількості я ще не бачила. Української мови майже не чути - російська і суржик.
От що я можу порекомендувати - так це той пансіонат про який я писала уже на Азовському морі "Источник здоровья" - для відпочинку з дітками - прекрасне місце)) (там і море, і гаряче джерело, і лікувальні грязі Севаша...).Єдиний недолік - проблеми з електрикою часто бувають. Тому пансіонати переходять на автономне електрозабезпечення.