Нічого не буду коментувати, бо то невдячна справа.
А от я чуть прокоментую. Не люблю тримати емоції в собі.
А не подобається мені якраз те, що там нам обовязково нагадають, що ми блудний молодший брат, який чогось відбився від "спільної" сім'ї.
Це "нагадування" пройшло червоною ниткою через увесь концерт!!!
А ще харили виступи того "батюшки", хоча він відверто і не виступав за православя, а просто філософствував на релігійну тематику. Для мене якось не поєднується релігія і рокова музика.
P.S. Тема акції, концерти, фести, оголошення, а ви релігію приплели
Гадаю після самого концерту стало зрозуміло, що не ми приплели сюди релігію, а вона сама приплелася до року.
ті концерти до Хрещення Русі тре бойкотувати незалежно хто там грає
От мабуть через такі заклики на концерт і прийшло набагато менше народу ніж очікувалось.
А ще свою роль в такій ситуації зіграла непоінформованість та раптовість планування цього дійства.
А також чув що Франик не прийняв ДДТ бо " не хватало на них ефірного часу"( зі слів пророка)
Зі своїх слів, а я чув офіційну версію по радіо, скажу, що Франківськ відмовився приймати обговорюваний нами концетр через відсутність площі для проведення такого масового дійства. В ці дні у Франківську святкували День Міста і концерти за участю інших гуртів були заплановені зазделегіть, а організатори туру ДДТ і інших звернулись до Івано-Франківської влади запізно.
Звукове обладнання розраховане на відкриті площадки, площі і стадіони, а не маленькі амфітеатри. Тому ситуацію довелося рятувати парою затичок у вуха, завдяки яким рівень звуку став прийнятним.
Щодо обладнання то це правда, можна було спокійно стояти на вході в парк і слухати концерт.
франківський мер заборонив цей концерт бо він від маскалів.
Шось тут не зрозумілий хід думок
Пивасіка.
Віктор Андрювосич Анушкевичус має корені з Прибалтики, але не з Росії.
Щодо самого концерту, то у мене протиречиві враження. Сподобався виступ "
СКАЙ" і квартету "
Гетьман". Коли виступали "
Карамазови", то я не витримав того цуда тай пішов в "
Дует" по пиво
. Повернувся якраз на початок виступу "
ДДТ", та краще б я затримався ще на 20 хвилин, бо перші пісні ДДТ були ацтойні (ну це на мою думку і думку моєї дівчини), далі вони заспівали кращого. Кліпити, які крутились впродовж всього виступу ДДТ просто наводили жах, складалось враження, що вони створені спеціально для зомбування народу.
Ще раз наголошу, що якість самої музики була чудовою напротязі всього концерту. Тільки заради такої апаратури варто ходити на такі дійства.
Повертаючись до релігійної темати, то відзначу, що мені так і не зрозуміло з тих мультиків про хрещення Русі чим, з погляду князя Володимира, відрізнялись католицька церва від православної?
Чуму обрав саме православну?
Тут сподвижники московського православя
явно зтупили і конкретно наїхали на Рим.