Ігор_О,
1. Любий друже! Ніколи для мене аргументом не може бути місце роботи. Депутат ВР Лозинський в цьому мiсцi би заперечив
. Аргументом в нашiй дискусiї могли би бути документальні дані про національність медпрацівниць, посадові інструкції даного заступника голови і т.п.
Поскільки таких даних у Вас і в мене немає - ми обоє ГОВОРИМО НА РІВНІ ПРИПУЩЕНЬ.
2.А посада "заступник міського голови", який курує, організовує роботу i реорганізовує мед.заклади міста в межах повноважень існує? Ви хочете сказати, що у Радецької немає повноважень ознайомитись з особистими даними працівників медзакладів (право)? Я думаю, це не секрет і вона могла це зробити. Отже і побачити (якщо це вказано), що дані медпрацівники - цигани, тобто одна з чисельних нацменшин України.
Далі. На нараді вона могла виявити брудний та неохайний вигляд даних медпрацівників-циган Калуша (а може вона мала на увазі їх руки, які нічого не крали
). Ось Вам і "брудні цигани"!
Звичайно, вона поступила неправильно (це я не раз наголошував), очевидно, треба було повідомляти Насалика про антисанітарію, а особливо хабарництво та інші махінації ЦРЛ; а Насалик мав запускати механізм впливу на голов.лікаря ЦРЛ, а можливо його звільнення...
Та от маємо "брудних циган"...
З.І. Поскільки у Вас нема даних по нац.складу працівників ЦРЛ, і нема даних, про його відсутність в Радецької, отже моя гіпотеза про брудних циган продовжує існувати...
Тож повернемся до "наших баранів", або на самий початок нашої неквапливої бесіди. Що, як буде суд і там виявиться те, про що я говорив в першому пості:
"До речі, а хто проводив дослідження національного складу тих зборів? А тим більше ступінь їхнього забруднення?
А що, коли на повірку виявиться, що присутні справді належали до циганської національності?
Та ще й з немитими руками?
Паспортів їхніх ми не бачили...
"