Ось статистика нашого сайту за Квітень.
Доволі цікаві речі там можна побачити.
Спершу викладу, а потім прокоментую.
[smg id=6261]
Ця сторінка найбільш цікава і інформативна.
Я правда не знаю як саме лічильник визначає стать, але якщо вірити, що визначає правильно, то виходить що наша аудиторія у квітні то жіночки середнього віку
[smg id=6262]
Тут очікувано. Звісно в основному наша аудиторія - українці. Що цікаво, Російський лічильник подає Крим окремо від України і Росії. За травень вже певно так не буде
[smg id=6263]
Тут видно, що в основному люди приходять коли шукають певну інформацію. Ну і є великий відсоток у кого ми вже в закладках.
[smg id=6264]
Тут теж цікаво. З форуму мало приходять бо у форумців сайт вже і так у закладках. І з Вікон досить мало.
[smg id=6267]
Зате від нас Вікна мають чималий зиск. Звертаю на це увагу Санні, яка іноді нас сварить коли ми забудемо на них послатися. Все одно через те, що в основному ми викладаємо саме Ваші новини - Вам це вигідно навіть без посилань! А викладаємо саме ваші через те, що їх найбільше, вони переважно вчасно з'являються ну і теж переважно найцікавіше подаються. Так що сприймайте нас як безкоштовну рекламну агенцію
[smg id=6265]
Ну і тут видно, що із соцмереж нам треба найбільше дякувати Вконтактам
(а не дуже би ся хтіло
). Та і не буду, бо на діаграмі (звідки приходять) явно видно що загалом з соцмереж маємо лиш 1% відвідувачів. Мізер!!!
А дехто з тих хто пробує розкрутити свій сайт, ще й досі париться рекламуючи себе там