Мені чомусь здалось, що для вашого Чимхалова, ці стандартні сентименти до одного місця...він взяв і як цивілізована людина подав до суду, по угодах..
Потім, якщо він виграє, а він виграє, якщо з ним боротись пікетами, а не в тому ж таки судді. Він штовхатиме це Рішеня до виконання
І з його грошима, думаю все може вийти, якщо звісно "Хтось" не додумається, що потрібно з Чмихаловим грати в його ж гру і виграти у нього ж
Бо мало того, що зараз все що пов♥язано з російськими віденосинами "Под Защітой пана Януковича і іже с нім" то він ще й матиме легалізовані рішення про наявність боргу....
Якщо є Порушення домовленостей закріплених Договорами між "Карпатнафтохім" і міською Радою, наприклад по соціальним зобов♥язанням і вони не виконуються то чому б їх не притягнути до відповідальності..
Пікети, то не до них, вони не політичні фігури, їх політичні методи не лякають...Тим більше зараз політична ситуація сприятлива до них..
Може бути як додатковий ПІАР але не більше, розголос у прессі може юути я додатковий тиск на "якийсь процесс" але просто так , окремо ...мені здається не ефективний
Хоча, можливо ми просто ще й багато не знаємо