та політичне становище в Україні, наш народ мав би єднатись і допомагати один одному, є люди які обманом наживаються на чужих невдачах. Одна з таких «хороших» українців є жителька міста Калуш Андрущак Оксана Василівна, що проживає за адресою вул.Пушкіна,13 кв.36. Оскільки в нас на західній Україні дуже поширені «заробітки» за кордоном ця приємна на вигляд жіночка пропонує офіційне (що рідкість) працевлаштування. Робота в російській федерації в місті Владівосток на так званих плавчих заводах по обробці та переробці море продуктів. Робота на 6 місяців з заключенням контракту, оформленням медичної страховки та інших необхідних документів, а головне що чистими виходить 2000$ на місяць! За цю чудову можливість заробити грошей Оксана Василівна не хотіла нічого для себе, тільки 500$ на авіаквиток до Владівостоку та 300$ на оформлення паспорта моряка. І обіцяла чудові умови проживання, харчування та забезпечення всім необхідним! Отже я та група «щасливих» людей з Франківської та Тернопільської області погодились на такі хороші умови. Деякі люди навіть отримали паспорт моряка та посвідчення стюардів, без проходження навчання(!) напевне для укріплення довіри, що все правдиве… Та після передачі коштів на авіаквитки почалися проблеми з відстрочкою поїздки через виникаючі проблеми, а згодом ігнорування дзвінків та ніяких адекватних пояснень не дає.
Знаю, що люди їздили до неї до дому та двері не відкривають та трубу не беруть, також чула що хлопці з Тернопільської області знайшли адвоката та збирають заяви на колективний позов до суду. Напевне іншого виходу нема… Це її контакти: 067-979-52-94 ,
bila-akyla@rambler.ru ,
bila-akyla@rambler.ru. Я хочу щоб якомога більше людей прочитали це і не довіряли цій людині, а те що вона вчинила хай буде на її совісті!!!