Є такий вислів "Краще - ворог хорошого". То про мене.
Як я вище писав, після дірявого НОДа32 поставив emsisoft internet security, але він виявився віжкуватий і я вернув emsisoft anti-malware.
Пройшов місяць - і мені і той виявився важкуватим. Ну от не люблю я чекати 2 хвилини на завантаження вінди.
Поставив
Bitdefender Antivirus Free звісно на 64 біти, бо у мене така вінда.
Антивірус - мрія домогосподарки!
Його не видно і не чутно, а він реально ловить.
АЛЕ.
Але все просте має недоліки. У ньому немає ніяких налаштувань. Можна лиш включити і виключити. Ну ще відновити з карантину.
А от нині запускаю свою програму потрібну по роботі, а вона на вході з неї у провідник (для імпорту чи експорту даних) намертво зависає.
Подумав на антивірус. Виключив. Без змін. Зніс - таки він!
В іншому би додав папку до вийнятків безпеки, але тут ... ну нема ніяких налаштувань...
Місив проапгрейдити до Internet Security 2013 х64. Саме 2013 бо там було по московитськи, а я вже трохи мав страх до тих налаштувань, яких ще не бвчив
Поки подобається.
Працює так само непомітно і не навантажливо. Є цікаві плюшки. Наприклад є
Bitdefender Safepay. Раніше такого не зустрічав.
То от наприклад я користуюся для оплати в інтернеті сервісом
https://easypay.ua/ Дуже до речі зручна штука для поповнення телефону
І от щоб якісь ліві сайти не здерли ваші дані, наприклад при введенні номеру кредитки і т.п. ви собі вводите у той сейфпей адресу сайту через який проходить оплата і проводите її вже там. Там є віртуальна клава і він дає змогу логінитися відразу в середину вашого акаунта.
Ну короче, як зацікавило - почитаєте в неті.
Ще поклав собі в мозілу Bitdefender TrafficLight Він йде як додаток до Мозіли і Хромів і через хмару вичисляє сайти з вірусами і прекерами ще до того ,як сторінку завантажить брайзер. І що цікаво, якшо якийсь сайт має якусь заразу, то воно не блокує увесь сайт, а личе ту частину із заразою!
Хто зацікавився і хоче скачати 64 бітну версію - може
тут