ой, почитала темку-насміялася від душі))))
згадалася приказка: "чорт плаче,що моди не настаче"
Думала,що дратує мене, і таки визначилась з основним:
1. "Рятівне коло" на боках наших дамочок...капєц, нашо його виставляте те, що треба ховати/зкидати... Якщо класна фігурка, то штани із заниженою талією дуже класно і стильно виглядають. АЛЕ!!!! НАрод, шукаю джинси з середньою посадкою-це реально на сьогодні-проблема!!! Тому може чудять вони від бизвихідності?
2.Уги...а колись вони були лише кімнатними теплими ,зручними тапочками....ось на тому етапі вони мені максимально подобались! А на люди в такому, та ще зі стразами, перлинами-МАМОРІДНААААА...
3.не можу дивитися на дівчат, на високих підборах, які замість того, щоб йти як королева і збирати захоплені погляди чоловічої половини людства, повзуть як інвалідки на півзігнутих ногах зі згорбленою спиною, дивляться під ноги,щоб не впасти...Кожен сам вибирає взуття, у кожного свій смак, але картинка повинна бути достойною. Згадується реклама, де жінка йде по вулиці, така гарна вся,з гордо піднятою головою, ловить захоплені погляди оточуючих і лишень заходить за свої двері -знімає взуття і робить собі каву/чай))Краса вимагає жертв скаже хтось,а я доповню-жертва повинна бути адекватною,раціональною, що занадто-то не здраво!
4.Чоловіча мода...Боже, як же з ними складно...не кажу за всіх,але більшість-це вішалка для жіночих нервів!!!!НЕщодавно була свідком картини-зайшла до знайомої, а її чоловік по інтернету собі труси вибирає...китайський Кельвін Кляйн....і вголос роздумує: "в цих колір якийсь бежевий,я мені б чисто білі...оооо, хочу такі, з дірочками...ні, то резинка тут давитиме, а може взяти зелені, чи краще оті в верхньому ряду, салатові? Я б такого не витримала...НЕ люблю коли мужики в цьому аспекті гірші за жінок (моя думка суб*єктивна!). НЕнавиджу, коли вдягають резинові шльопки, босоніжки з носками, які при цьому обов*язково треба візуально перетворювати в гетри
, коли розтібають сорочку майже до пупа, щоб було видно який у нього пресс(чи його відсутність) або ланцюжок, коли вони (а буває таке,що й ЖІНКИ) ходять (особливо влітку) з небритими пахвами....стоїть таке чудо влітку над тобою у маршрутці, виставило свого рудого пухнастого скунса....
ЖЕСТЬ ПРОСТО!!!