Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Автор Тема: Вікторії Вавринюк потрібна допомога !!!!!!!  (Прочитано 102023 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

KATRIN

• Ветеран
  • Карма +353/-0
  • Стать: Жіноча
  • Працюю...
  • Останні відвідини:
    10 Квітня 2017, 19:45:33

Півторарічна Вікторія Вавринюк народилася цілком здоровою дівчинкою.Влітку, цього року,мати  дівчинки Алла,помітила на очку донечки дивні зміни-зіниця неприродньо світилася,а очко почало збільшуватися.Діагноз лікарів прозвучав мов вирок- РЕТИНОБЛАСТОМА ( рак сітківки ока). Ця хвороба може виникнути у будь-якому віці,та зазвичай виникає у дітей до 5-ти років.І хоча медики вважають цю хворобу генетичною,у родині батьків Вікусі такого не було.Ретинобластома виліковується,якщо вчасно визначити ступінь раку.Віку Вавринюк направили у Одеську клініку для остаточного визначення стадії раку.Обстеження коштує близько 10-ти тисяч гривень.Якщо лікування відбуватиметься в Україні,то обійдеться родині в чималу копійку.Якщо ж за кордоном-то це ще більше- 10-12 тисяч євро.
 Мама дівчинки Алла Вавринюк отримує в місяць 800 гривень соціальної допомоги,батько заробляє близько тисячі гривень.Сім"я мешкає у маленькій хатчині із 90-річною бабусею.Я посмію сказати,що родина живе у злиднях.Адже допомоги ,окрім сторонніх людей, чекати нема від кого.Справа в тому,що батько дівчинки Ігор-круглий сирота,мама Алла реально теж...Аллі було два рочки,коли батьки розлучилися,і дівчинка залишилася з бабусею,з якою живе досі.Тато Алли живе в Копанках з другою сім"єю,і жодного разу з часу розлучення не навідав дочку.Мама Алли живе у Калуші,зловживає алкоголем,і як батько-жодного разу на згадалу за дочку.Зараз Аллі 31.Всі хто у неї є-це чоловік,бабуся і маленька онкохвора донечка Вікуся.Саме ця ситуація, заставила батьків опустити руки,вони не мають рідних,тільки знайомі,які допомогають чим можуть.А дитину треба рятувати.Сім"я не зловживає.
 За наполяганням знайомих ,Алла Вавринюк відкрила в банку рахунок,для збору коштів на лікування Вікусі.А ще звернулася на телебачення,де сюжет про дівчинку побачили чимало людей.Знаю, що уже сьогодні до Вікусі приходили чужісінькі люди і несли хто що міг-гроші,одяг,подарунки.солодощі.А тому, від імені сім"ї Вавринюків,я прошу допомоги для онкохворої дівчинки.Даймо шанс цій дитині на здорове й щасливе життя!

Віка боролася 2  роки з своїх 3,5. Царство Небесне Тобі маленьке янголятко...
« Останнє редагування: 04 Червня 2013, 11:53:10 від Лалія »
Записаний
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...
Перше повідомлення / Продовження теми 

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:
    08 Травня 2019, 21:01:31

Вікторії Вавринюк потрібна допомога !!!!!!!
« Прочитано #180 : 22 Лютого 2012, 16:27:22 »

Вітаю :) Я мовчала поки не запевнилась що все добре :)

Сьогодні Віка полетіла в Німеччину!!!

Політ був легкий, ВІка перенесла гарно. Зараз вони вже у гуртожитку.
Земляки - родина з Франківська вже смажать для них картоплю :) Російськомовний волонтер уже також з ними і консультує щодо завтрашнього походу до клініки, люди які їх зустріли також там.
Завтра зранку йдуть в лікарню і починають обстеження.
Віку прийняли з неповоною сумою, що необхідна на обстеження.
ВОни мають наразі 12 тисяч євро ще 300 євро готівкою.
Білети на літак міжнародні авіалінії України запропонували по дуууууже льготній ціні 670 гривень на обох в обидва кінця. Дату можна буде змінити при потребі
ВІтаю вас калушата. Є надія що ваша земляка зможе отримати кваліфіковану адекватну медичну допомогу і сподіваюсь що це вчасно.
На сьогоднішній день на рахунку в Приватбанку акумульовано 2900 гривень.
Є сподівання, що завтра сесія Калуської міськради мала б затвердити виділення матеріальної допомоги.
Суму що ми просили для Віки максимальна по програмі 15 000 гривень. Завтра побачимо ;)
Повністю усі клопоти з організації поїздки взяла на себе родина Кушніруків :) Тетян Кушнірук виявилось три :) мама, донька та невістка :) Усі три активно приймали участь у ВІкусиній долі :)
Я вже мовчу про Тетяну Пиячко з Москви, яка ледь не опритомніла від цієї звістки , Тетяни Гроффманн, що сьогодні зустрічала ВІку в аеропорту в Берліні і Тетяни Шонер, що завтра поведе їх в лікарню, а сьогодні дає останні інструкції :)
Цьомаю Вас :) у Віки є шанс :)
Гроші, звісно, за нами ;)

Записаний

Сонечко+

• Ветеран
  • Карма +801/-5
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    09 Вересня 2023, 17:33:39

« Прочитано #181 : 22 Лютого 2012, 17:49:54 »

Це вже має бути доларовий, вірніше - євровий рахунок?
Рада за Віку. Успішного обстеження та лікування!
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #182 : 22 Лютого 2012, 17:58:47 »

І доларовий, і євровий рахунки відкритті. Я вище про них писала. 
Записаний

informator

• Користувач
  • **
  • Карма +19/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Бережи совість. Все інше збереже вона.
  • Останні відвідини:
    01 Серпня 2018, 12:20:59

« Прочитано #183 : 22 Лютого 2012, 20:28:50 »

Приємно чути хороші новини. Дай, Боже, щоб у Віки все було гаразд  :)
Записаний
Заробляю, пишучи статті.

ksenya

• Ветеран
  • Карма +303/-0
  • Останні відвідини:
    12 Лютого 2020, 21:00:36

« Прочитано #184 : 23 Лютого 2012, 09:08:01 »

8) 8) 8)
Записаний

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

« Прочитано #185 : 23 Лютого 2012, 09:25:00 »

Тішимося, молимося, надіємося!  :frend
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

yurko

• Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

« Прочитано #186 : 27 Лютого 2012, 11:21:43 »

Запитання з блогу Тенді на нашому сайті.

Цитувати (вибране)
РС (08:53 27/02/2012) | edit Рейтинг: +0 / -0

Вітаю!

Чи є якась нова інформація стосовно Вікторії Вавринюк? http://forum.kalush.info/index.php?PHPSESSID=7663rh1hbjodrfef0kocourqu7&topic=5499.180

бо хочу ввечері зробити замітки в соцмережах.

чи потрібен ще банер? можу зробити.

http://forum.kalush.info/index.php?PHPSESSID=7663rh1hbjodrfef0kocourqu7&topic=5499.msg120498#msg120498

і як з вами можна зконтактувати в приватному порядку? бажано е-мейлом, бо на форумі бачу треба реєструватись.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #187 : 27 Лютого 2012, 11:54:42 »

Віка 22 лютого полетіла до НІмеччини на обстеження і для прохдженння також хіміотерапії. Вже пройшла МРТ сьогодні КТ. ВОна живе у безкоштовному гуртожитку. У тій клініці також лікується ще одна родина з Івано-ФРанківська. Тому їя морально легше. З Віку і її маму на обстеження супроводжуть російськомовні волонтери.

Для того щоб швидше ВІку відправити иза кордон потрібно було також 2700 євро крім тих що на лікування лдля підтверлдження у посольстві можливості себе якось утримувати така сума розраховувалась 45 євро на добу.

До обстеження не вистачало 3000 євро. 1 500 з них виділила 23 вже після відїзду Калуська міська рада. Чекаємо переказу протягом двох наступних днів.

Ще 1500 потрібно зібрати, а також потрібно 5000 євро для проведення наступного блоку хімії, яку потрібно проводити.

У мами тепер у НІмеччині новий номер телефону за яким можна зв'язатись: +4915 773 281 398.

Волонтер що тримає руку на пульсі з Німеччиною Тетяна Кушнірук 067-538-51-02, 067-404-28-29,

Мій контакт 050-742-98-18 усе що стосується зборів та поширення інформації до мене. Буду вдячна якщо ви зробите банер.

МІй e-mail: tandylight@yandex.ru

Відповіла і в блозі також. ДЯкую Юрко.
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #188 : 27 Лютого 2012, 13:10:12 »

ЦЕ посилання на ВІКНА СТБ, що 15 лютого робили репортаж про нашу Віку

http://vikna.stb.ua/ua/news/2012/2/15/93525/
Записаний

Лалія

• Модератор
  • *
  • Карма +964/-0
  • sol ∞
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2016, 19:30:58

« Прочитано #189 : 02 Березня 2012, 01:02:20 »

Ще один репортаж на СТБ, там є наша Тенді.  :bouquet:
 http://vikna.stb.ua/news/2012/3/2/95541/
Записаний

ksenya

• Ветеран
  • Карма +303/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #190 : 02 Березня 2012, 09:58:47 »

То от Ви яка Тенді форуму :)
П.С. Шкода лише що відео про нас під таким заголовком і з таким змістом
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #191 : 03 Березня 2012, 02:09:15 »

Ну про вас там якраз говориться гарно Я маю на увазі Калуш, бо проблема насправді велика у Івано-ФРанківську, причому більше навіть через керівництво області і обласної лікарні...вони інертні і не хочуть розвиватись іщось шукати чи робити для своїх пацієнтів..У них за всю історію лише в цьому році зявився онколог...23 роки лікарю... :unknow
Відповідь від: 03 Березня 2012, 02:00:32
ПРо обладнання взагалі мова не йде..Їм фонд Ахметова в тому році подарував не пам'ятаю здається МРТ то Вишиванюк переминаючись дякував. І представник фонду його, як школяра наставляла, що дарують з тією умовю, що усі процедури будуть безкоштовні і звертаючись до журналістів наказала їм стежити щоб так і було.. Але інших продвіжок не було..
Лише Івано-Франківська область до цих пір не може виготовляти тромбоконцетрат крові, який є життєво необхідним для діток, що хворіють на рак крові...Батьки спочатку шукають донорів і коли наступає момент, а зазвичай це потрібно протягом одного максимум двох днів, вони на таксівках везуть людей аж у Тернопіль де лікар виготовляє цей тромбоконцентрат...БІльше того щоб його привезти також потрібно щоб хтось постійно його збовтував...Лише в цьому році, бо вже це перейшло усі межі, обласна рада виділили один мільйон на станцію переливання і то як коменували волонтери лише на сепаратори...на щось серйозніше просто вирішили зачекати, грубо кажучи не на розвиток а на розхідні матеріали...
Записаний

ksenya

• Ветеран
  • Карма +303/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #192 : 03 Березня 2012, 09:17:12 »

бо проблема насправді велика у Івано-ФРанківську
Я це і мала на увазі :( Ми ( Калуш ) втекли, на жаль, не далеко, але малесенький крок все ж зробили...
Записаний

Speranza

• Постійний користувач
  • Карма +60/-0
  • Останні відвідини:
    30 Серпня 2016, 19:21:33

« Прочитано #193 : 03 Березня 2012, 11:53:03 »

На жаль, проблеми Франківська нас і стосуються в першу чергу. Бо діти з Калуша, де лікуються? В Франківську...Львові, Києві. І навіть, назбиравши всією громадою гроші, не можна їх використати ефективно. Тромбоконцентрат не готують, центральні катетери не ставлять, стерильних палат не мають, професіоналізм під знаком питання. А це все відбивається на хворих дітях.
Записаний

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #194 : 03 Березня 2012, 12:28:43 »

ЦЕ репортаж був зроблений за ініціативи Івани Кобернік, яка дуже активно займається темою діток онкохворих і вона його інцібвала для того щоб допомогти адміністрації хоч якось звернути на це увагу, але вийшло навпаки...
Усі чиновники практично закрились від коментарів і визнання проьблеами...УСі хто давав коментар говорили про те що все опупєнно, що обладнання є, що лікарі борються за кожен відсоток виживаємості...
ОДним словом все супер з їх точки зору...
Я коли давала коментар наголошувала і на катеторах венозних і про те що навіть наші громади в Італії намагаються домовитись і домовились з клініками щоб ті приймали на стажування лікарів, але останнім це не цікаво...
ПРо катетри сказала, про те що ЛІКАРІ!!!! не те що їх навіть не подумали застосовувати, хоча сусідній Львів вже давно практикує, а про те що вони навіть не вміють їх ставити і на пропозицію подарувати не відреагували!!!..Просто всього у сюжет на жаль вставити було неможливо і журналісти самі в шоці від того що кожен з адмінскладу управління здоровя, не піклуються про пацієнтів, а бояться щоб коментар не нашкодив їх кар'єрі...

Записаний

ksenya

• Ветеран
  • Карма +303/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #195 : 03 Березня 2012, 12:35:09 »

жорстока реальність і несправедливість  :hot
Записаний

advokat

• Ветеран
  • Карма +722/-1
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

« Прочитано #196 : 03 Березня 2012, 12:37:11 »

практично всіх наших лікарів та посадовців, що відають даними питаннями, хіба під стіночку дружно. Просто дивує, як можна "забивати" на такі важливі питання. Ніхто не застрахований від того, і з кожним така біда може трапитись. Невміння виділяти першочергове та другорядне вже перейшло всі межі
Записаний

ksenya

• Ветеран
  • Карма +303/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #197 : 03 Березня 2012, 14:15:25 »

Як справи у Вікусі?
Записаний

informator

• Користувач
  • **
  • Карма +19/-0
  • Бережи совість. Все інше збереже вона.
  • Останні відвідини:
    01 Серпня 2018, 12:20:59

« Прочитано #198 : 03 Березня 2012, 14:19:15 »

Справді, єдиний вихід - це підняття шуму через пресу, тому що лише коли захитається крісло під посадовцем чи лікарем тоді вони ладні розірватися, але таки щось зробити.
Записаний
Заробляю, пишучи статті.

Tandylight

• Глобальний модератор
  • *
  • Карма +1051/-0
  • Останні відвідини:

« Прочитано #199 : 03 Березня 2012, 14:55:25 »

Міськрада перевела їй сьогодні на картку Привата тих 15 000 гривень що виділили. Я теж сьогодні взяла направлення в лабораторію з дозволом забрати "скельця" на яких матеріал з тіла пуххлини. В понеділок сподіваюсь мені їх віддадуть і направимо на Берлін вечірнім потягом. Віку обстежують і вже готуються до операції але ще чекають на скельця щоб не чіпати ще раз пухлину, а спробувати дослідити клітини, що вже були взяті в жовтні.
Поки що все. Віка хуліганить :) Тут у НІРІ навчилася у хлопчика що лежав поруч лайливих слів бо унеї зараз якраз актичний період , коли вона поглинає нові слова і зараз "наводить шухеру" в гуртожитку в Берліні:) І...це  не може не тішити бо раз є активність значить почувається більш менш гарно.
Щодо результатів поки нічого не можу сказати бо обстеження ще триває.
Записаний