Можу підкинути парочку ідей на рахунок подарунків.
За звичайні потрібні подарунки не пишу - ви самі знаєте хто і що хоче. Купите, завернете у гарну упаковочку і покладете під ялинку. А от подам парочку звичайних і водночас нестандартних ідей.
За фотокалендарі, фото на фудболці, оригінально оформлені бутилки шампанського і фотопазли, напевно тут уже говорилось (почала писати - уже лінь виходити і передивлятись попередні відповіді).
А от вам простесенька ідея для того, щоб у коханого(-ної) защемило сердечко: купіть картину із зображенням чи можливо у вас є фото того місця, де ви вперше поцілувались. Надіюсь, ваша половинка не забула де це і як було
.
А ще можете подарувати "небо в алмазах". Прикріпіть непомітно на стелі над вашим ложе фосфорорні чи люміносцентні(не пам"ятаю як вони там правильно називаються) зірочки, планети...Уявляєте, як буде красиво - ви вмикаєте світло - і загораються зорі!
Маю ідейку і для студентів чи школярів, чи таких безробітних як я
. Якщо вже зовсім сутужно з фінансами, а хочеться коханим створити приємний настрій, то взьміть звичайну коробочку, красиво її прикрасьте, прев"яжіть червоною стрічкою і напишіть:" коробочка з поцілунками...щоразу, коли ти її будеш відкривати, ти будеш отримувати мої ніжні(гарячі, ... - які вже вам до вподоби самі вибирайте) поцілунки і обійми"