Може я тупий
Не займайся самокритикою...
ЩО САМЕ тебе "вбиває" в новому ПК??
Мене не вбиває, а спонукає до аналізу та до висновів.
Не розумію твого "протесту
Я по моєму і не протестував, а висловив свій погляд на пости та на ситуацію з ПК. Протестую я трохи в інший, більш дієвий спосіб. Думаю Ти знаєш.
А конкретно
Я ж написав, що проти повернення "азаровщини" так як вже її смакував у свій час. Маю досвід, так як у підприємництві з 1987 року.
Для тих хто на бронепоїзді мушу повторитись:-
Правильно писала Мілана - не збільшення податкового навантаження є основною причиною протестів, а повернення Азаровщини, через так звану "мобілізацію коштів" в бюджет не через податки, а через штрафи. Всі передумови для цього в новому кодексі виписані, тим більше вивчити його за відведених півроку практично не можливо.Так що штрафувати буде за що по повній програмі. Потрібно нагнати в бюджет грошенят - зверху команда "фас" і через план по штрафуванню дирочку й підлатали.
А конкретно - ТИ ПРОТИ ТОГО, ЩО ТЕПЕР БУДЕ ВАЖЧЕ РОЗБИВАТИ ОБОРОТ НА ПІДПРИЄМЦІВ?
А чому так помпезно написано? Ти вже бачу, як прокурор, маєш бажання пред'являти звинувачення. Щось наболіло, чи що? Ти дзвони чуть що, поговорим.
Кожний хто вважає себе бізнесменом буде завжи старатись отримати максимальний прибуток від своєї діяльності і такі речі, як оптимізація податкового навантаження у законний спосіб, присутня у всіх країнах, але відбувається по різному. Я протів розбиття оборотів на підприємців - це дрібнить бізнес, він втрачає цілісність та привабливість для інвестицій. Але я за те щоб податкове сумарне навантаження було посильне і компромісне, яке давало можливість розвивати справу, а не постійно виживати. Бізнес можна вважати бізнесом тільки при умові, що він має можливість розвиватись. Я за те, щоб правила гри були прозорі та зрозумілі, щоб було менше точок надавлення у податківців.
В нашій славній державі, Ігоре, ти ще не встиг зареєструватись підприємцем і ще навіть не здогадуєшся, що ти вже винен. Я вважаю, що памятники потрібно ставити тим підприємцям, які не виїхали, а в супереч всім проблемам стараються вести свій бізнес, створювати робочі місця, сплачувати законом передбачені податки і не сидіти на шиї в держави.
Ігоре, ти би краще запропонував, від діючого виконому, як член виконкому, поправку до ПК, де був би передбачений податок на ВІДКАТИ, хоч би в розмірі 50% від отриманих так званих винагород за сприяння. О то би вже люд зажив.
Поки у нас буде держава номенклатурно-олігархічна, доти чиновником у нас буде бути вигідно (бажано при грошових потоках) і на малий та середній бізнес будуть дивитись, як на дійну корову і при потребі, як на потенційного цапа відбувайла.