Дорогі калушани,
пару днів тому прийшли вісті від Толика Головатого.
Родина як я повідомляла раніше, була на контрольному обстеженні. Більше шести місяців у Толика були гарні результати. Донорський мозок прижився на 100%. ЦЕ підтверджували результати досліджень.
З Нового року родина була в Україні, і через півтора місяці повернулась до Ізраїлю на контрольне обстаження. У Толика почалось відторгнення клітин. Зараз це 13% відторгненних.
Терміново потрібна процедура переливання донорських клітин від Лєри.
Вчора Юра Головатий ( тато ТОлика) приїхав в Україну за Лєрою і вже у вівторок вони будуть знову у Тель-а-Віві.
Рак, на щастя, не повернувся і лікарі пояснюють, що така адаптація може тривати до двох років впродовж яких клітини будуть капризувати і господар чинитиме опір новим загарбникам.
Я не могла написати це повідомлення декілька днів. Для мене ця дитина стала дуже близькою і в якомусь сенсі змінила моє відношення до життя ...
Я розумію, що Ви виснажені постійними проханнями допомогти, але цю дитину ми не можемо кинути напівдорозі.
Він ще рік тому міг померти на руках у батьків, вони не дали.
Вони гризли землю але врятували дитину . Ми з Вами також об'єднали тисячі людей їм на допомогу...
В середу у них буде новий рахунок.
Це не сотні тисяч доларів, але...на жаль декілька десятків
Прошу ще раз підтримати Головатих.
Я відкрила нову тему :
Толик Головатий! Бій триває!