а я найбільше не любила вчительку з фізики то був просто жах..правда хх вже немає в живих..
то моя керівничка! Насправді вона була дуже добра!
Я вчився і в 3-й і в 1-й школах, тому можу запевнити, що
Марія Дмитрівна (земля їй пухом) то справжній клон
Антоніни Антонівни (погоняло КОЗЛИХА) - ексвчителька географії в 3-й школі. Вони обидві свого варті. Правда Дмитрівна краще до мене ставилась, казала що любить мене за мою довгу чолку, а от КОЗЛИХА не мало моєї крові попила.
Продовжуючи тему про вчителі першої школи, то запитаю чи знає хтось таку собі вчительку математики по фамілії
Люклян?
Кажуть вона також чуть пришиблена.
Вона мала стати директором школи після
Олега Дмитровича (ПІКІНЕСА), проте мер надав перевагу вчительці з 10-ї школи і зробив її директором 1-ї. Ну після того як я побачив ту директорку, то зрозумів пана мера - я б також повіся на пишногруду українську красуню. Та хочу повернутись до тої прибацаної математички. Після того як її кинули з посадою, то в неї взагалі кришу зірвало. На скільки мені відомо, то вона і так знущалась над учнями, а після того випадку то взагалі стала застосовувати фізичну силу до учнів. Одного разу вона сильно вдарила мою сестру. Батьки звичайно підняли невеличкий шум. Та ніби попустилась, але на випускному екзамені все пригадала і так занизила оцінку, шо у моїх перенсів мало серце не розірвалось від стресу. Добре хоч сестра усвідомлює шо їй та математика нафік в житті не пригодиться, бо вона планує повязати своє життя з гуманітарними науками.
Ось такі то люди працюють у нас педагогами.