Ви забули додати, що з цим оркестром пісню The Wall співали дітки з 2-ої музичної школи м.Калуша!
Отже в контексті теми,: потрібно музикантів виховувати, вчити, підтримувати, щоби щось за словами постів вище вказаних, було якісне і на певному рівні.
В голосуванні вказані музиканти, які не один рік працювали, працювали, а їх все критикували, ігнорували і т.д., але все ж бачимо їх імена тут. Це не випадковість.кожен стиль має свого слухача, але якщо ми будемо "штампувати", мовляв в Калуші нічого доброго нема, то так і буде.
А скільки проігноровано концертів за участі молодих музикантів?, колективів? скільки потенційні меценати подекуди стають осторонь різних муз.проектів та подій? Скільки терпіння мають люди-митці, що без підтримки, але з талантами впевнено рухаються вперед? Хтось дальше, а хтось ні... Але якщо я люблю співати, то як не співати? інша справа, чи заслуговую я на те, щоб комусь вже пропонувати цей спів....
Знаю з Калуша масу талановитих людей, але з різних причин вони не можуть бути перечисленими дописувачами нарівні ОЕ, Бурмаки і т.д., хоча в чомусь є вина ..... чия?, розрадьте