Фільм 43 / Movie 43 (2013) BDRiphttp://toloka.hurtom.com/download.php?id=57551&t=44458Що скажу.
Ні в якому разі не раджу дивитися ані з дітьми, ані з батьками. Не раджу дивитися людям і "занадто стійкою психікою" (тобто з усталеним поглядом на життя, віру, мораль і т.д.) як і людям з нестійкою психікою.
Ну і молоді з IQ нижче 80 (а таких бачу вистачає
) цей фільм взагалі протипоказаний. Для них то проста і дуже смішна комедія. Іноді навіть здається, що спеціально стимулюють розмноження імбецилів, щоб було більше дешевої робочої сили, бо останнім часом всі хочуть легкої праці, а руками працювати вже нікому.
Фактично я навіть не знаю кому з форумців можна порадити його для перегляду (та ще й щоб їм на користь пішло).
Раніше я описував і радив багато фільмів "не для всіх", так ось цей, на диво хоча і показується на весь піпл, як на мене мав би показуватися вже після коротенького вступного слова і полеміки на тему "Сучасні культура і мораль".
І вже після того, розуміючи, що фільм лише на половину "плід фантазії обкуреного режисера", на другу половину доволі красиво знята пародія на нашу (не треба думати шо то лиш у Америці всі тупі) дійсність.
Коли кожен сміх який у тебе все ж виникає при перегляді одночасно викликає частку сорому, за те, що і ти у чомусь (бодай лише у часточці) такий же.
Одним словом, якщо вирішили спробувати, але через кілька хвилин вас просто млоїть - не продовжуйте дивитися, далі легше не стане.
Але, якщо ви "вільні від забобонів" - спробуйте переглянути.