Доповідаю...
1. Пісфул варіор — дійсно гарнезний фільмус. Дивися аж 2 рази. Як це в них вийшло, але в 1,5-годинний фільм людям вдалося запхати цілу життєву філософію. Тому це кіно можна спокійно час від часу переглядати. Стронглі Рекомендед. Вері Стронглі Рекомендед.
2. Трилогія Міленіум (Дівчина з тату Дракона, Дівчина, що - І, Дівчина, що - ІІ) — це теж екранізація. Перший фільм починав дивитися давно, але чомусь тоді не додивися. Дуже атмосферний, північна Європа, непонятки і т.д. Плюс, молодці шведи (здається) залишилися вірні собі — полоскотали трохи те що зазвичай лоскочуть шведи ))).
Судячи по всіх трьох фільмах, ціла книга Міленіум мала би бути цікавою, але от два продовження ну вже не такі, як перший фільм, не такі. "З драконом" можна сі дивив, а решту — читати краще книгу (ну,кому впадлу, той може і кіно подивитися)))
3. Девушка входит в бар / Girl Walks Into A Bar / 2011 / — для тих, кому нічого робити. Дуже не напряжний, але гармонійний (в плані поєднання динамізму, гумору, тематики і всього решта) фільмец. Дівчата гарні, хлопці автентичні. На любителя, мені сподобалося, не можу пояснити зараз, але згадки приємні ))) Дивитись обов'язково.
4. Сквозные ранения / Exit Wounds (2001) — тупе, примітивне кіно з Сігалом. Навіщось симпотну дівчину загинули... мєжду дєлом. Ноу рекомендед. Жодного разу не посміхнувся. Дивитись можна.
5. Водопад Серафима (ангела) / Seraphim Falls (2006) — тіпа "про ковбоїв", але хто страждає на СПГЗ можна їм рекомендувати. Стріляють небагато, інтрига невелика є. Можна дивитися.
6. Куда приводят мечты / What Dreams May Come (1998) — повністю нереальне кіно. Головна думка фільму — винятково важлива. Стронглі, Вері-вері стронглі рекомендед. Еврідей енд найт.
7. Человек, который изменил всё / Moneyball (2011) — нормальний фільм. Бред Пітт на мєстє ))) Фінансова сага ))) Психологічний трилер ) Смотрєть.
8. Ёлки. Ну, не знаю. Тупо. Не зачіпило. Як би не Свєтлаков і Брєжнєва, не став би додивлятися ))
9. Професіонал / 2011. — Стетхем, ДеНіро, атомсфера 80-х. Прикольно. Дивитись. Не обов'язково ))
10. Трилогія Ель Марьяччі — перший — треш, останній (Однажди в Мєксікє) фільм на 1 раз, Десперадо — классіка )))
далі буде )))