Мені сьогодні разом з закачаними драйверами для сканера встановило Яндекс браузер. Він мені нагадує
Мозілу(Гугл Хром - правильно ДВаня помітив), якщо не сказати, що майже один-в-один з
Мозілою Гугл Хромом лише з деякими оновленнями. Спочатку відео страшенно зависало. А зараз - задоволена - сторінки відкриває швидко. Правда, я його ще не повністю налаштувала, тому поки що непривичний. Але, він в принципі має ті ж можливості, що і мій попередній. Адресу читає як при англ.розкладці так і при українському ввведенні в адресну строку, в якій крім самої адреси пишеться ще й назва розділу. Має табло на 8 швидких закладок(можна напевно налаштувати і більше), досить легко з ними працювати. Значок прокрутки "вперед" з"являється лише тоді, коли він потрібний. У попередньому браузері він просто був світлим(неактивним), а в Яндексі - його немає(якщо неактивний - зникає). Має автоматичний досить швидкий перекладач...Далі ще тестую
, бо лиш сьогодні встановився і не всі ті зручні кнопочки, які є у експлорері познаходила (може їх, як і у Мозілі просто немає окремо).