От якби за Ратушу хтось взявся Сумний
Ніхто крім Насалика і не повинен!
А якщо зрообити рух самим? Я поки не зрозуміла як
але чомусь мені здається, що якби зібрати усі ці об'єкти як Ратуша, Будинок товариства Сокіл, Старий корпус калійного, у своєрідний каталог з історіями , фото і припустимо з дитячими спогадми... А потім попросити у всіх можливих організацій про допомогу у відновленні культурної спадщини....то можливо??????
Насправді не завжди, а тим більше Ваш бюджет ( я маю на увазі усі бюджети крім Київського
) може взяти на свої плечі такі задачі і впевнена, що Насалик тим займатися не буде. У нього он пілотний проект по медицині і тепер ще одна проблема ... не завжди притомний заступник у цій галузі..А от заступник, до речі, по культурі... така здається, що може б і хотіла щось зробити для міста і можливо знайде спосіб як обговорити це на рівні міської ради
Бо краще було б якби це звісно було б за ініціативою припустимо громади, але рахунки для благодійних внесків на відновлення культурної спадщини був відкриті Міськрадою. Це мало б іншу вагу....От уявіть
маленьке місто в Україні, що хоче стати "європейським" ( лапки тут в доброму розумінні) борсається і шукає можливості по світу для відновлення своєї Ратуші
Якщо такий інтернет проект розкрутити... то тоді можна було б залучити студентів архітектурних, інженерних та будівельних вузів на конкурс ( без призу, про боно,замість призу-слава
) на кращий проект реконструкції Ратуші припустимо...Я чомусь в неї найбільше закохана..та листівочка вулиці Адама Міцкевича з виглядом на Костел і Ратушу якось дуже мені сподобалась
і в мене така картинка висить на стіні
Колись КМТ подарувало
ТО що скажете і ти Юрко мав би проект в який був би закоханий, бо не бачила крім тебе, enkala і лесика таких закоханий в історію свого міста людей
Ви були б історичними експертами
Далі Остапа панєсло....
Але ж ідея має право на життя?
До речі, араз проходить конкурс ідей від Ніскафе, і хоч на цей ми не встигли але ж можемо знайти е якийсь з грантами призами і тому подібним
Юр ти памятаєш як ми з тобою зачетались одним твором, чи то про Петранку здається...чи щось про Чорний ліс і те село що коло нього я зараз незгадаю, алеісторію свого села написала дівчина-студентка і так тепло, і чуттєво, що аж плакати хотілось...
...ТО що думаєте?
Відповідь від: 02 Травня 2011, 09:44:45
Ось наприклад перша сума для гранту на відновлення Ратуші Все дуже просто.Ми шукаємо найкращі Ідеї у трьох категоріях: творчій, соціальній та бізнесовій.
І віддаємо на втілення кожної з трьох Ідей по 50 000 гривень.
Якщо ти хочеш тільки голосувати за достойні Ідеї та писати до них коментарі, тобі буде достатньо базової реєстрації.
Якщо ти хочеш завантажити власну Ідею або навіть декілька, заповни розширену реєстраційну форму (яка стане доступна одразу після базової), і завантажуй на здоров’я. При цьому не забувай, що половина успіху Ідеї — вдале оформлення (фотки, відео та інші матеріали) та влучне описання.
Примітка: ми гроші віддаємо на реалізацію найкращих Ідей. Тому звернення типу «дайте грошей, я хороший» гарантовано не пройдуть модерацію.
15 лютого — 15 квітня:
експертна група вибирає 42 півфіналіста, ще трьох обирає публіка на сайті.
16 квітня — 10 травня:
голосуванням на сайті визначаються 9 фіналістів.
А в кінці червня зіркове журі визначить трьох переможців у ефірі MTV Україна, вручить їм по 50 000, а іншим шістьом фіналістам — по 10 000 гривень.
От і все. Хто зрозумів, той молодець.
А хто не зрозумів — той іде читати Офіційні Правила
Або писати листа на
admin@ideax-nescafe.com.ua Ідея Х від Neskafe