у мене назва теми викликає чогось таку асоціяцію%
"Хто які вітаміни приймає, що вас так плющить?" Крейзі
Юрко, я тебе попрошу перепроситися!!!
По-перше, так погоджуся, що набагато кращим було б приймати усі необхідні вітаміни, конферменти та мінерали з шарчами, що ми споживаємо. Проте, чи відомо тобі обсях у
каллоріях усіх тих необхідних речовин??? Я тобі відповім - 6000 каллорій. (При тому, що дієтологи нам радять споживати не більше 2500 каллорій). І така цифра - у 6000 - то не є казка - бо є факт, що за часів царської імперії був розроблений раціон для солдат, що дорівнював 5800 каллоріям - ТО ЯК??? Гадаєш сучасній людині РЕАЛЬНО щодня споживати продуктів, що вона споживає за три дні???
По-друге, чи помітив ти, Юрко, скільки нині є дітей хворих на онкологічні захворбвання??? Раніше ж такого не було??? Як гадаєш - ЧОМУ???
Вже є наукові досліди та докази того, що такий сплевк захворюваності є від того, що нашим дітям перестали додавати до раціону РИБ"ЯЧИЙ ЖИР. А верніше - якщо його не споживала мати дитини, ще й не додає у раціон самій дитині - то організм має схильність до розвитку злоякісних пухлин. І що робимо ми - такі свідомі - розвиваємо нові методи хіміотерапії??? Чи не простіше повернутися до спорживання звичайного риб"ячого жиру, що вже випускається капсульованим і спозбавляє нас терпіти отой гидкий смак.
Ти може запропонуєш їсти рибу??? - спробуй - пропоную тобі тижневу норму споживання ОМЕГА-3, ОМЕГА-6 та ОМЕГА-9 - блисько 5 порцій МОРСЬКОЇ риби (бажано з холодних морів), зо 3 порції нашої рибки або 1,200 кг горіхів (наших, "грецьких") оба 250мл ляного масла (горіхі та ляне масло то є альтернатива до річкової риби - та ніяк не до морської). ОМЕГА-6, Богу дякувати, у нас є поширеною - у сонячниковій олії (але більша місткість у НЕ рафінованій) чи зернах. ОМЕГА-9 - прошу дуже, її величність ОЛИВКОВА ОЛІЯ - першого холодного віджиму - по 60-70 гривень за 500мл (мені якраз такої пляшки вистачає на 2 тижні - то лише мені особисто).
СПРОБУЙ ДОТРИМАТИСЯ ТАКОЇ ДІЄТИ хоча б тиждень - один тиждень - на те, щоб себе у повній мірі забезпечити ЛИШЕ ОМЕГА - ПОЛІНЕНАСИЧЕНИМИ ЖИРНИМИ КИСЛОТАМИ
Відповідь від: 14 Червня 2010, 22:42:18
Дещо пропустила - а не варто було - тому додаю - недостатній рівень споживання ОМЕГА-3, то перш за все викликає підвищений рівень холестирину у крові та серцево-судинні захворування.
Відповідь від: 14 Червня 2010, 22:55:15
Цитата: Wipsa від Вчора в 22:46:54
приймаю і буду приймати пивні дріжджі. 10 таблеток в день і всьо вері гуд - дешево і корисно!
а шо в них корисного,хімія сама Посмішка
Олександре - Ви не праві - тому як ПИВНІ ДРІЖЖІ - то якраз і не хімія - я проста "сушена" шпилька - котру споживали наші діди-прадіди, лише не у нинішньому "сушеному" вигляді - а у рідкому.
ПИВНІ ДРІЖЖІ є нічим іншим як комплексом вітаміну ряду В - який є водорозчинний та не накопичується у організмає, тобто запасів цього вітаміну в наших тілах не існує.
Є вітамін В5 - що є конферментом й здатен синтезуватися в організмах з інших вітамінів В (В1 та В6 - то якщо не помиляюся
)