Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 9 місяців 27 днів

Автор Тема: Старовинні фото Калуша, калушан та цікавинок по темі  (Прочитано 717541 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ABCD

• Постійний користувач
  • Карма +114/-1
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:00:33

влада тут ні до чого . МИ ВСІ не хочемо берегти ту історію

Я провів там багато часу, і з дозволу власника лазив по корпусах, відмітках і роботяги, які брали участь в тій утилізації, на перших порах до мене відносились поблажливо. Мовляв - ходить там дивний хлоп з фотоапаратом, фотографує те ріщщя, явно безглузде заняття. Я з ними не спілкувався, але потім вони щось запідозрили, відчули загрозу від моїх дій для їхньої прибуткової (навіть мізерно) для них роботи. Хоча б та цегла, якісна польська цегла, яка очищалась і складалась на піддони з якимись убогими цілями. І я відчув ворожість, навіть агресію від них.

Записаний

ББА

• Ветеран
  • Карма +306/-11
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Вчора в 21:26:16

ну те , що ті роботяги не люблять "лишніх спостерігачів" - це не дивно . Але гірше те , що вони весело будуть знищувати будь яку памятку архітектури , так як для них це є просто "купа цегли" . Ось в чому проблема . В першу чергу сам власник повинен побачити в тому пивзаводі можливість заробити на історії - адже він є власник . Якби ж держава надала якийсь статус тому заводу - то тоді держава повинна в принципі надати відповідні кошти . і тд і тп ...

На заході дуже багато людей мають можливість не думати про те "де взяти кусень хліба" і тому тратять свій час і гроші на збереження памяток архітектури і різні місцеві супер памятки  .  Яскравий приклад на Калущині - це є пан Василь Фіцак