Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
Juli:
--- Цитата: So4kavi4 від 17 Березня 2009, 18:55:29 ---Цитата: Juli від Вчора в 17:40:22
Цитата: So4kavi4 від Вчора в 18:33:23
"поклоняєтесь", але не наслідуєте
Щоб робити такі висновки, потрібно знати моє щоденне життя.
при чім тут ваше щоденне життя?.. досить знати, які "християни" в ПБ і яка їх діяльність
--- Кінець цитати ---
При тому, що ви особисто мені говорите, що я не наслідую Христа. Тому, перш, ніж це говорити, познайомтеся зі мною, походіть до мене додому, подивіться чим я живу, про що говорю, про що мрію, дослідіть мою діяльність - тоді і поговоримо. А без цього всього ваш діагноз - немудрість.
Дан.13:48 Тогда он, став посреди них, сказал: так ли вы неразумны, сыны Израиля, что, не исследовав и не узнав истины, осудили дочь Израиля?
yurko:
А для чого свої слова завжди цитатами підкріплювати???
Ми і так знаємо що ви добре знайомі із Біблією.
Своїх аргументів бракує?
Бо для мене як і для більшості - то лише цитата вирвана з контексту і я не знайшовши і не прочитавши тексту навіть не в курсі про що тай взагалі йшлося.
Відповідь від: 18 Березня 2009, 10:49:15Кажете,що наслідуєте Христа?
Ну то наслідуйте. Він ж здається ні разу цитат не наводив, з вказанням глави і вірша. Не замислювалися чому?
Бо міг переконати сам, бо так людина значно швидше сприймає і не противиться. А так ви уподоблюєтеся свідкам, що бігають із книжечками і лише задають каверзні питання "А ви знаєте це..." " А ви знаєте то..."
А от тут і тут написано... Не вірите? Подивіться! Та ні у нас Біблія така сама як і увас...
Лиш застав людину сумніватися і вона у тебе у руках. Залишається лише її добити при наступному візиті.
Так мою бабулю атакували. І за 4-м разом довели її до того, що як я прийшов вона почала питатися: "А може то і дійсно Бог Єгова називається?"
А я їй "Так!"
А вона: " О, то що виходить вони правду говорять і ми не правильно віримо?"
Те саме і ви робите. З одного бокукажете, що Бог не у церквах, а у вашому серці!, а потім додаєте, що якраз відкрити серце допомогти можете лише ви. Бо самі ви не справитеся. Ви приходьте до нас, послухаєте, подивитеся як ми живемо...
Як казав той православний диякон: "Ви головне прийдіть. А там їх буде кілька і ви будете у меншості і на чужій території. А з часом на вас подіє стадний інстинкт, бо якщо 1000 людей показують на чорне і кажуть що то біле, то коли запитають вас - ви теж скажете, що то біле.
Хочеться вірити Джулі, лише у одне, що конкретно ви, на відміну від вашого старшого пастора, дійсно вірите у те, що проповідуєте. Бо може тоді то не буде аж так тяжким гріхом. Зате люди яких ви привели у секту все одно матимуть частину вашого гріха на собі, бо мали вуха, але не слухали і очі але не бачили!
Поки ви живете собі і нікого не трогаєте - вірте собі хоч у священних корів.
Propoved-nik:
--- Цитата: So4kavi4 від 17 Березня 2009, 19:23:21 ---Скажіть ви особисто знайомі хоча б з одним християнином з ПБ?
так.
--- Кінець цитати ---
Я б хотів поцікавитись з ким саме ви знайомі?
Відповідь від: 18 Березня 2009, 12:04:46
--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 12:07:55 ---А для чого свої слова завжди цитатами підкріплювати???
Ми і так знаємо що ви добре знайомі із Біблією.
--- Кінець цитати ---
Тому що основою Християнства і є БІБЛІЯ...Це основа віри. А непослух БОЖОМУ СЛОВУ був названий - гріхом.
Відповідь від: 18 Березня 2009, 12:07:00
--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 12:07:55 ---Як казав той православний диякон: "Ви головне прийдіть. А там їх буде кілька і ви будете у меншості і на чужій території. А з часом на вас подіє стадний інстинкт, бо якщо 1000 людей показують на чорне і кажуть що то біле, то коли запитають вас - ви теж скажете, що то біле.
--- Кінець цитати ---
:-D Я також раніше так думав...Мені все дитинство втовкмачували в голову, що то секта секта секта..У мого друга матір ходила в Євангельску церкву от ми і прікалувались що там траву продають бо вони такі веселі, з Кенета Коупленда сміялись...
І коли я познайомився з Джулі і її чоловіком я був настроєний що ви мене ні в яку секту не затягнете...УУУУ...А насправді я побачив живих людей, з нормальним почуттям гумору, не сектанів НАВПАКИ ПРОГРЕСИВНИХ ЛЮДЕЙ з ПРОГРЕСИВНИМ МИСЛЕННЯМ з цілями в житті...І я дякую Богу тому що я відвідував в Івано-Франківську катедральний собор...Але я нічого не розумів на службі тому ходив кожного дня перед обідом в церкву на 15 щоб помолитися там є такий куток з правої сторони де лежить статуя Ісуса Христа. І там шукав Бога. Ходив кожного місцяя на сповіді...Але цього мені було мало...А прийшов до Бога в Пасічнянському відділку Міліції коли мав час подумати над своїм життя...Тому або мої понти або тюрма...От тоді я до Нього почав взивати...І ви знаєте ВІН ДІЙСНО ЖИВИЙ І ВІН ВСЕ ЧУЄ.... 8)
yurko:
Та зрозумій, що я особисто вважаю, що і ти і Джулі і Доктор дуже розумні люди.
І згідний, що у православній чи католицькій церкві священники недопрацьовують. Проповідь, яку у нас називають "казання" дійсно перетворена на казання на тему. Але то не проповідь! Вона ні до чого не спонукає людину, бо людина слухає але не чує.
І на відміну від Доктора, я вважаю, що протестанти перед Богом на одному щаблі, як і інші християни.
Але я також вважаю що Сандей злочинець, як і організатори "Білого братства".
Просто на відміну від них у нього з головою все ОК і він просто гріє руки, як колись погріли ті хто заснували свідків, мормонів і інших.
Кітка_Проня:
--- Цитата: Propoved-nik від 18 Березня 2009, 13:13:53 ---Я б хотів поцікавитись з ким саме ви знайомі?
--- Кінець цитати ---
якшо я скажу вам імена сих людей, які висновки ви зробите?
--- Цитата: Propoved-nik від 18 Березня 2009, 13:13:53 ---Але я нічого не розумів на службі
--- Кінець цитати ---
людині "відкриваються" очі тільки тоді, коли цього схоче Бог.
Навігація
Перейти до повної версії