Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (17/37) > >>

doktor-maks:

--- Цитата: Propoved-nik від 11 Березня 2009, 12:37:34 ---ХРИСТИЯНСТВО ЦЕ НЕ РЕЛІГІЯ ----А СПОСІБ ЖИТТЯ!!!!!!!!!!!....
--- Кінець цитати ---
саме релігія. Догмат про Трійцю єдиносущну і неподільну знаєш? А Символ Віри? Якщо знехтувати догматикою, тоді в якого бога ми будемо вірити? А це вплине на спосіб життя. В Символі Віри сказано: (7 член) - "І знову прийде у славі, судити живих і мертвих, і царству Його не буде кінця"
Основна доктрина ПБ - побудова Царства Божого на землі вже тепер, тобто
1) до приходу Антихриста (а як тоді він, бідолаха, має прийти як навколо Боже Царство?  :) )
2) до Страшного Суду
Це протирічить Святому Письму, Символу Віри (який і визначає саме християнство і відрізняє його від єресей) і здоровому глузду.

Це одна з причин стверджувати, що ПБ - не християни, хоча там багато хороших людей, як і серед свідків до речі. Просто люди засліплені єресями.

Далі про спосіб життя.
Релігія визначає спосіб життя, а не навпаки. Людина може не порушувати заповідей Божих не через релігійні переконання, а через морально-етичні. Чи буде вона при цьому християнином?

Приклад того, що неправильна доктрина визначає спосіб життя.
Приховано: Показати
Почему в церкви «Посольство Божье» сейчас такая сложная ситуация? Из-за личности ли пастора Сандея? Может быть – но отчасти. Но в главном - Все дело – в ТЕОЛОГИИ. Просто пастор Сандей, как и многие другие служители являются так называемыми «царственниками». А теологически – стоят на постмилленаристской позиции относительно Тысячелетнего царства Христа. Постмилленаризм основывается на убеждении, что проповедь Евангелия будет настолько успешной, что весь мир обратится в христианство. Царствование Христа, сферой которого являются человеческие сердца, будет полным и всеохватывающим. Молитва "да будет воля Твоя и на земле, как на небе" исполнится. Восторжествует мир, а зло будет практически ликвидировано. И вот тогда, когда Евангелие полностью вступит в силу, вернется Христос. Таким образом, в основе своей постмилленаризм – очень оптимистическая точка зрения. Такие авторы – как Августин «Град Божий» и другие верующие времен официального христианства стояли на этой позиции.

Отсюда и лозунги – Церковь выше земной власти, Все верующие будут богатыми и т.п. Но, у таких взглядов - конец будет один и тот же. Все закончилось так называемыми «Темными временами Церкви»!!! Но, первая церковь в течение трех веков имела Премилленаристскую точку зрения. Это помогло им пройти все испытания и гонения и не только устоять, но и победить мир!!! Пора уже церкви Христовой укоренится в Слове Божьем и истинном познании Христа, а так же знать свою историю и будущее!!!

Старший пастор церкви "Слово жизни" города Иркутска и один из руководителей Регионального объединения церквей христиан веры евангельской Иркутской области Дмитрий Маслак
http://news.invictory.org/issue21157.html

Juli:

--- Цитата: doktor-maks від 13 Березня 2009, 00:10:47 ---Старший пастор церкви "Слово жизни" города Иркутска и один из руководителей Регионального объединения церквей христиан веры евангельской Иркутской области Дмитрий Маслак
--- Кінець цитати ---

Макс, ти цитуєш п`ятидесятників? Хіба їх ти вважаєш християнами?

doktor-maks:
Просто мені сподобався термін "постмилленаристская позиция"  :)
А "Тысячелетнее царство Христа" - єресь хіліазму. Христос прийде у славі, і його царству не буде кінця

--- Цитата: Juli від 13 Березня 2009, 18:01:41 ---Макс, ти цитуєш п`ятидесятників? Хіба їх ти вважаєш християнами?
--- Кінець цитати ---
Процитував п`ятидесятника  :o
O, Господи! Думав, що баптист
Треба ознайомитись з їхнім символом віри, щоб зробити висновок, чи християни вони. Але їхніх громад так багато, і в кожної своя формула віри, а деякі взагалі не морочаться з тим. Нема віровизначення - та й нема. Так їм зручніше

Juli:

--- Цитата: doktor-maks від 13 Березня 2009, 00:10:47 ---ПБ - не християни
--- Кінець цитати ---

Як ти мені це доведеш, коли я іншого Бога не знаю? Піди доведи людині, що поклоняється Аллаху, що вона не мусульманин, я подивлюся, що з того вийде.

Кітка_Проня:

--- Цитата: Juli від 17 Березня 2009, 18:31:03 ---Як ти мені це доведеш, коли я іншого Бога не знаю? Піди доведи людині, що поклоняється Аллаху, що вона не мусульманин, я подивлюся, що з того вийде.
--- Кінець цитати ---
"поклоняєтесь", але не наслідуєте

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії