Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (15/37) > >>

Juli:
Думаю про святість мають дбати усі: і миряни, і священники. Останні особливо, бо на них більше атак диявола. Тому, священники мають особливу увагу приділяти своєму духовному розвитку: пізнання Бога, щоденний аналіз свого життя згідно Божих стандартів, читання Біблії та міркування над нею.

newroman:
І я так думаю. Чим ближча людина до Бога, а отже чим святіша  тим більше зазнає ударів від нечисті.

Juli:
Та разом з тим стає більш сильною, спроможною долати разом з Богом будь-які важкі обставини.

Medved:
 Як відомо сьогодні в Києві відбудеться виступ Варфоломея 1. Московський патріархат не схвалює цього приїзду.
Далі дещо про УПЦ МП.

Наиболее громкие "подвиги" УПЦ-МП в Украине
Среди наиболее громких «подвигов» и самой УПЦ-МП, и ее дочерних структур – конфликт с музеем на территории Лавры (2005), демонстративное сожжение «Кобзаря» Тараса Шевченко в одном из монастырей на Черкащине (2006), избиение детей в Почаевской Лавре (200 за то, что те молились на украинском языке, участие в коммунистических манифестациях 7 ноября и многое, многое другое, столь же «человеколюбивое и доброе».

zakyiv.com.ua

Kotik:
Я була в протестанській церкві. Несправжнє все там!Твою волю підкоряють вміло поставленою мовою,можливо навіть гіпнозом, ходиш як зомбі.Всі розмовляють однією інтонацією, одними фразами. Там такий тиск на психіку!!!Коли я пішла звідти,якби ви знали, яке полегшення я отримала!!!ніби була звязана,а потім звільнилась.Потім заради цікавості декілька разів ходила до інших церков - одне і те ж. Але зараз я знов повернулась до православної.А на рахунок того,що священники грішать, то в протестанських - не менше.Знаю.Бачила.І потім,кожен відповість за все."ПО ВІРІ ДАНО БУДЕ"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії