Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (2/37) > >>

Svit:
  Я люблю вислуховувати р1зн1 думки 1 позиц11.Це дуже ц1каво,бо багато чого ми не знаем,а хтось знае б1льше.Т1,хто вивчають Б1бл1ю,вивчають 11 в ориг1нал1 також.А е дуже багато розб1жностей,як1 посприяли виникненню в1дпов1дних закон1в.
  Але у всьому цьому я не шукаю суперечок,бо маю свою в1ру,1 якщо Бог в1дкривае,то приймаю з вдячн1стю.Якщо я не зг1дна,або не зг1дн1 з1 мною,то не буду переконувати,бо кожен волод1е сво1м серцем.
  Я т1льки точно можу сказати,що не люблю,коли люди говорять т1льки завченими фразами,бо тод1 складаеться враження ,що у людини немае власно1 думки.

newroman:
Іноді в голові літають думки, та не можеш зібрати їх до купи і влучно висловити їх, а відкриєш книгу і знайдеш відповідь, якраз те, що хотів сказати.
Краще висловитись цитатою з Біблії, а ніж наговорити єресі і дурниць.  :pardon
Звичайно краще уникати суперечок, можна вислухати думки оточуючих, висловити своє. Але треба і вміти, якщо необхідно захистити свою віру.
Священники взагалі нерадять ставати до розмови із сектантами , тим більше якщо відчуваєш, що невпевнений у своєму переконанні. Необхідно брати благословіння у священника.

Svit:

--- Цитата: newroman від 07 Лютого 2008, 20:34:05 ---Краще висловитись цитатою з Біблії, а ніж наговорити єресі і дурниць
--- Кінець цитати ---
Тому що Слово Боже це зброя для в1руючого.і я не проти цитувань,я проти сл1пого цитування. А це велика р1зниця.Не вс1 пастора,не вс1 евангел1сти,в кожного свое призвання.
Але в мене е питання.Значить ви,newroman ,не вважаете братом чи сестрою тих,хто пропов1дуе Христа,викуплення гр1х1в 1 в1чне життя?А х1ба в писанн1 е розб1жност1?Бог той самий,що вчора,сьогодн1 1 завтра.! в1ра та сама,в триединого Бога.Я не хожу в православну чи греко католицьку церкву,але вважаю,що ви м1й брат в Христ1.

newroman:

--- Цитувати (вибране) ---А х1ба в писанн1 е розб1жност1?
--- Кінець цитати ---

В Святому Писанні не може бути розбіжностей, але тлумачень Святого Писання є безліч, і звідси виходять всі суперечки.
Та єдино правильним є тлумачення Святої Апостольської Церкви (католицької, православної), а все решта єресь і гордість житейська.

Хто хрещений в церкві чи простою хрещеною людиною, яка охрещена за правилом, у форс-маж. ситуації, називаються між собою сестрами і братами у Христі.

Svit:
  У мене тут в 1зра1л1 е знайомий православний священник,важко сп1лкуватись,бо православн1 вважають так,як ви пишете,але...це ваше тлумачення.Православне,1 ви даете Духу Святому в1дкривати глибини.Т1 свят1 отц1,котрих ви цитуете мали сп1лкування з Богом,який давав 1м в1дкриття.От 1 ви,шукайте Бога для в1дкриття Його в вас.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії