Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
newroman:
Так я вже знайшов про цей іконоборчий собор інформацію.
doktor-maks:
Православне (або яке себе таким вважає) духовенство не може порозумітись. Хто пам'ятає події 2001 року?
Коротко наведу деякі вислови
СЛУЖИТЕЛІ МАЙБУТНЬОГО АНТИХРИСТА В УКРАЇНІ
...
Особливо великі зусилля в боротьбі з Православ'ям в Україні веде УПЦ КП і її глава чернець Філарет (Денисенко). Позбавлений усіх ступенів священства за гріхи проти Бога і Святої Церкви, Філарет, не покорившись суду церковному, відпав від Православної Церкви і організував сектантське угрупування, т. зв. Київський патріархат, що, хоча й іменує себе православним, проте до Православ'я, насправді, ніякого відношення не має.
...
Пам'ятайте, що Філаретівська секта УПЦ КП - це антицерква, це антихристиянство!
...
Газета "Світло Православ'я". Видання Львівської єпархії Української Православної Церкви
№2 (76) 2001 р.
http://svitlo-p.narod.ru/2001/n2/01_2s2.htm
newroman:
І до чого тут ця стаття. Я вам можу цілу купу таких статей нвести, які поширює Московський Патріархат тут, у нас в Україні. Це вже не релігія, це політика. Бо УПЦ МП знаходиться під ковпаком у Путіна і веде проросійську політику на Україні. Церква це потужний важіль впливу на громадян. За даними різних соціологічних служб, люди зараз найбільше довіряють Церкві. Неможе ж Російська Церква просто так відпустити Українську Церкву. Потрібно поборотись. Російську Православну Церкву більше ста років не визанавали у світі інші Церкви.
doktor-maks:
--- Цитата: newroman від 15 Лютого 2008, 22:56:01 ---І до чого тут ця стаття.
--- Кінець цитати ---
Бо релігія - це вічна суперечка, як говорить автор теми
doktor-maks:
--- Цитата: newroman від 15 Лютого 2008, 22:56:01 ---І до чого тут ця стаття.
--- Кінець цитати ---
Де єднання в лоні Православної Церкви? РПЦ не Апостольська? УПЦ МП не Апостольська?
Навігація
Перейти до повної версії