Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
doktor-maks:
--- Цитата: newroman від 12 Лютого 2008, 21:34:32 ---Це постанови якогось антисобору
--- Кінець цитати ---
Це постанови святого, великого і Вселенського Сьомого Собору, що відбувся в Константинополі в 754 році. Можливо це і є той антисобор, про який Ви кажете
--- Цитата: newroman від 12 Лютого 2008, 21:34:32 ---Може протестантського.
--- Кінець цитати ---
:!! Ні за стилем, ні за термінологією це не може бути доктриною протестантської церкви
newroman:
Вибачаюсі, я добре не вчитався в зміст цього тексту. Тепер бачу, що він все таки суперечить постановам Собору. Просто не маю під рукою справжніх поставнов. Кожна постанова повинна мати свій номер.
doktor-maks:
Можу тільки сказати, що не поділяю поглядів, що містяться в цьому джерелі... Згодом дам посилання, але перед тим мушу написати невелике пояснення.
Відповідь від: 12 Лютого 2008, 22:13:23
--- Цитата: newroman від 12 Лютого 2008, 23:05:49 ---Просто не маю під рукою справжніх поставнов
--- Кінець цитати ---
Наскільки я знаю Православна Церква визнає Сьомий Собор, що проводився в Нікеї пізніше, а не в Константинополі в 754 році
newroman:
Сьомий Вселенський Собор відбувся у 787 році в місті Нікеї за імператриці Ірини (вдови імператора Лева Хозара), і в ньому брали участь 367 отців церкви.
Собор в Константинополі про який ви пишете, міг бути Помісним Собором, а не Вселенським. Такого Вселенського Собору не було !
doktor-maks:
Іншими словами, то був іконоборчий собор
Навігація
Перейти до повної версії