Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
doktor-maks:
--- Цитата: yurko від 19 Квітня 2009, 08:34:02 ---До Максима. Можна хоч нині потерпіти з суперечками?
--- Кінець цитати ---
Треба... То вночі вертався з богослужіння, загубив вишитий рушник :( :unknow
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
Juli:
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 21:44:32 ---От тільки немаєм храму де би нам служити Богу,нехватає грошей.
--- Кінець цитати ---
Збирайтеся вдома, зкидуйтеся грошима (десятини, пожертви, щось таке) на потреби церкви - буде легше. Але в майбутньому вам все рівно потрібно буде стати під покров якось служителя (моліться, щоб Бог дав вам відкриття про таку людину), щоб бути підзвітним - це велике благословіння, коли хтось покриває тебе в духовному світі, бо і у Ісуса був Отець Небесний і Писання говорить, що поставив Бог апостолів, пасторів .... "для совершения святих". Покров - це Божий принцип взаємопідкори і порядку, щоб не було безчинства в Тілі Христа.
doktor-maks:
Juli
--- Цитата: Juli від 20 Квітня 2009, 10:41:14 ---що поставив Бог апостолів, пасторів ....
--- Кінець цитати ---
=)) Ще скажіть про апостольське преємство
--- Цитата: Juli від 20 Квітня 2009, 10:41:14 ---щоб не було безчинства в Тілі Христа
--- Кінець цитати ---
:bayan Секта, будучи безчинством, розсуждає про Тіло Христа, до Якого не належить
Відповідь від: 20 Квітня 2009, 09:51:41
--- Цитата: Juli від 20 Квітня 2009, 10:41:14 ---Але в майбутньому вам все рівно потрібно буде стати під покров якось служителя
--- Кінець цитати ---
=)) =)) =)) Ой, потішили Ви мене сьогодні
DVania:
--- Цитата: Juli від 20 Квітня 2009, 09:41:14 ---
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 21:44:32 ---От тільки немаєм храму де би нам служити Богу,нехватає грошей.
--- Кінець цитати ---
Збирайтеся вдома, зкидуйтеся грошима (десятини, пожертви, щось таке) на потреби церкви - буде легше. Але в майбутньому вам все рівно потрібно буде стати під покров якось служителя (моліться, щоб Бог дав вам відкриття про таку людину), щоб бути підзвітним - це велике благословіння, коли хтось покриває тебе в духовному світі, бо і у Ісуса був Отець Небесний і Писання говорить, що поставив Бог апостолів, пасторів .... "для совершения святих". Покров - це Божий принцип взаємопідкори і порядку, щоб не було безчинства в Тілі Христа.
--- Кінець цитати ---
juli Ви мене не зрозуміли мабуть,я писав не про те що я немаю де молитися.А про те що навіть тепер православні і католики вирішують такі питання негідно.І ніби на підвердження позавчора таке знову було,я давав ссилочку в іншій темі.Я не збираюсь створювати якусь свою церкву :)
doktor-maks:
--- Цитата: DVania від 20 Квітня 2009, 11:13:37 ---Я не збираюсь створювати якусь свою церкву
--- Кінець цитати ---
Дядя Ваня, я бачу, що Ви дійсно знаєте Сина Бога Живого
Навігація
Перейти до повної версії