Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
Кітка_Проня:
--- Цитата: doktor-maks від 29 Березня 2009, 23:48:34 ---Мабуть ще англікани
--- Кінець цитати ---
у них немає такого поняття, як покаяння, а тим більше, покаяння після сповіді і з причастям :unknow
doktor-maks:
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 00:30:51 ---написав щоби дати зрозуміти що важливіщим для мене є бути з Богом ніж з церквою(оскільки розчарувався в церкві).
--- Кінець цитати ---
Кому Церква не Матір, тому Бог не Отець!
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 00:30:51 ---То Ви вважаєте якщо людина не належить до Католицької чи Православної церкви,але живе дотримуючись Божих заповідей,гірша,і її віра нічого не варта.
--- Кінець цитати ---
Зовнішніх судить Бог, а не я. Не забувайте також інші слова апостола - "Христос - Спаситель Тіла". А до Тіла Христового Ви, за всіма біблейськими ознаками, не належите. Хоча би тому, що заперечуєте Причастя
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 00:30:51 ---А людина яка ходить до церкви,причащається ,сповідається ,але бреше ,краде і т.д.краща бо вона належить формально до Церкви.Це так?
--- Кінець цитати ---
Запаморочення якесь у Вас. Я не казав, хто краще або гірше. Можна бути хорошою прекрасною людиною і не належати Церкві, і навпаки
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 00:30:51 ---Давайте не називати себе віруючими ,а когось ні.
--- Кінець цитати ---
Давайте посилання, хто кого назвав невіруючим
DVania:
"Кому Церква не Матір,тому Бог не Отець"-Це сказав Бог?Ви пишете що я заперечую причастя,де?я говорю що причастя як ритуалу мало.Ви часто вживаєте слова "сектанти" "харизматики" і це звучить якось зневажливо.Я не захищаю їх,бо їхнє вчення на мій погляд багато в чому не відповідає Писанню,але обзивати людей не гарно.Ви самі визнаєте помилки церкви і не можете не визнати,бо їх і сама церква визнала і це для неї плюс,Але де є гарантія що знову не буде помилок?А ці помилки можуть дорого коштувати.Хай церква стане взірцем і до неї потягнуться,бо є не мало таких що щиро шукають Бога.Але наразі вона втратила свій авторитет.Навіть самі члени церкви ходять дуже часто не з глубокої віри,а по привичці ,бо батьки ходили і т.д.Натомість Бог і Його Слово залишаються незмінні.То чи не краще просити Бога щоби дав зрозуміти то що написано,не будучи під впливом священників чи пасторів чи пресвітерів,бо де є гарантія що вони вчать так як треба.Бог же не обмане.
Відповідь від: 30 Березня 2009, 01:18:21А ще слідкуючи за тим що Ви пишете,в основному про церкву,складається враження що Вам важливіще щоби люди ходили в вашу церкву,і тільки.А чи вірить людина всім серцем Богу десь на другому плані. Бо ваша церква так визначила,що без неї Бога нам не пізнати.Хочу думати що це не так.Бо важливіще за все щоби людина покаялась і прийшла до Бога.Я розумію що Ви шануєте свою церкву і поважаю Ваше право,Думаю і Ви поважаєте право інших пізнавати Господа.Прийде час і ми дізнаємось хто був правий,хто ні,але я бажаю всім нам бути з Богом.Добраніч.
doktor-maks:
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 02:43:18 ---"Кому Церква не Матір,тому Бог не Отець"-Це сказав Бог?
--- Кінець цитати ---
Сказав Бог, а людина почула і зберегла у Святому Переданні. Не пам'ятаю точно, цією людиною є Іоанн Златоуст
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 02:43:18 ---Ви пишете що я заперечую причастя,де?
--- Кінець цитати ---
Ось!
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 11:13:49 ---причистя де буквально треба хліба з'їсти і вина випити
--- Кінець цитати ---
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 11:13:49 ---А про причастя скажу,хліб і вино це тільки символи
--- Кінець цитати ---
"Символи" кажете? "Буквально хліб і вино"?
Бувши зведеним, не зводьте інших :!!
Відповідь від: 30 Березня 2009, 18:46:00
--- Цитата: DVania від 30 Березня 2009, 02:43:18 ---обзивати людей не гарно
--- Кінець цитати ---
Не сприймайте звертання "сектант" як морально-принизливе. Сектант - це Ваша світоглядна позиція по відношенню до Церкви Христової
DVania:
Ну добре нехай,я погано орієнтуюся в церковних переданнях,я з Вашої точки зору неправильно розумію причастя,хай буде що я зведений,хоть я так не вважаю.Але це тільки я, одна проста людина і я ж не зразу відкинув те що вважаю фальшивим.Старався зрозуміти.Скажіть де я мав побачити ту справжню Святу церкву?Я ніколи не бачив,не чув не читав,щоби священник говорив іншому священнику,або просто людям.Знаєте мені ще багато працювати,але в нашій церкві є вже деякі успіхи.Дівчата не курять і не ходять п'яні поза клуб,чоловіки не пропивають останню копійку ,є два раніше судимих і вони покаялись і тепер дрова ріжуть для одиноких бабусь не за горілку.От тільки немаєм храму де би нам служити Богу,нехватає грошей.І інший священник би сказав,ми якось вам допоможемо.Зате я добре пам'ятаю як ЄДИНА СВЯТА ЦЕРКВА хрестами била по голові відвойовуючи собі храми і землю.Не було такого,я щось видумую?Це якись парадокс ,є Свята церква,але ніде не видно її праці,є помилки за які люди платили життям,але вона свята і все тут,так можна продовжувати довго.Чому якщо вона свята,то не видно її святості?
Відповідь від: 30 Березня 2009, 20:23:10А ще стосовно протестантів.Був пару років у мене випадок.Один знайомий який належить до протестантської церкви дав подивитися фільм,фільм не релігійний,а швидше науковий,про аборти.Фільм вразив і я захотів показати його людям.Кажу давайте я домовлюсь з викладачами Культосвітнього,хай студенти подивляться.Так от у фільмі їхня церква не згадується ,показували би теж без їх присутності.В результаті все замнулось і я зрозумів чому.Для них важливо було прославити свою церкву,а не просто зробити Богу угодне діло.І ще я зрозумів принцип як у них стають членами церкви.Якщо ти бідний нужденний ти їм потрібен що би на цьому прикладі показати свою турботу.Або якщо ти добре заробляєш,тоді ти гарну десятину заплатиш.Якщо ж ти бачиш фальш і заперечуєш пастору.,ти там непотрібний.Зразу напишу,що я не намагався вступати в якісь церкви,громади.А просто придивлявся щоби розуміти в чому річ.Висновок у мене такий .Є божі люди у різних церквах і якраз ті люди і є Церквою Христовою.І служать Богові з любові,а не просто виконуючи ритуали і традиції особливо не задумуючись для чого.Відповідає це догмам Вашої церкви чи якихось інших церков,мене не хвилює.Я вірю Богу і тільки Йому одному.Я маю Його Святе Слово,мені цього достатньо.
Навігація
Перейти до повної версії