Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
DVania:
--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 15:23:21 ---
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 16:09:45 ---Ну а про то що Бог хоче щоб ми були багатими?..
--- Кінець цитати ---
Це залежить від того, що саме ти розумієш під словом багатими...?
Бог хоче щоб ми були багатими але саме багатсво НЕ Є ЦІЛЛЮ...А ТІЛЬКИ ЗАСОБОМ ДЛЯ ДОСЯГНЕНЬ ЦІЛЕЙ....Ось і все.... :frend
--- Кінець цитати ---
Здається мені ,що багатим у Бога рахується дещо інше,це те чого не можна вкрасти і що іржа не з'їсть... А для Макса,ви можете рахувати мене сектантом,я Вас,що від цього зміниться?сектантами називали і перших християн і вчення називали "назорейською єрессю".Давайте просто думати,давайте бачити фальш і не закривати очі на брехню тільки тому що належимо до якоїсь певної церкви.От навіть папа Іван Павло (людина яку поважаю,не будучи католиком)визнав і вибачився за гріхи своєї церкви,але таких мало.І ще скажіть чого варті,де результат ваших не сектанських церков?де ті християни які мали бути виховані вашими"святими"священниками.На паску за столом?а до вечера п'яні.Ці плоди чекав Христос?коли кримінал і розпуста аж пре,це хіба не в нас не в християнській Україні.Хочете бути кращими сектантів,робіть щось,приводьте людей до Бога. А до т.н. сектантів ще скажу .Бог не фокусник і не творить чуда як Акоп'ян комусь на догоду,а тоді коли вважає це за потрібне..
doktor-maks:
Насамперед хотів би сказати, що Ви, Дядя Ваня, здраво розсуждаєте на відміну від харизматиків.
Але дозвольте з Вами не погодитись в наступному
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 15:10:33 ---сектантами називали і перших християн і вчення називали "назорейською єрессю"
--- Кінець цитати ---
Звідки інформація?
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 15:10:33 ---де результат ваших не сектанських церков?
--- Кінець цитати ---
Ви доросла людина, а говорите про результати в духовній сфері. Церква - не спортивний клуб
Ви читаєте і знаєте Біблію, знайдіть де сказано про плоди Духа Святого
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 15:10:33 ---де ті християни які мали бути виховані вашими"святими"священниками.На паску за столом?а до вечера п'яні
--- Кінець цитати ---
Не всі такі. Але якщо і випивають у Великодні свята, це - не найбільший гріх
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 15:10:33 ---Хочете бути кращими сектантів,робіть щось,приводьте людей до Бога
--- Кінець цитати ---
Хочете не бути сектантом, приводьте людей до Бога через Церкву Христову
DVania:
Про Назорейську єресь тут:ДІЇ СВЯТИХ АПОСТОЛІВ 24/5.А про секту Дії 28/22.
doktor-maks:
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 15:52:05 ---Про Назорейську єресь тут:ДІЇ СВЯТИХ АПОСТОЛІВ 24/5.А про секту Дії 28/22.
--- Кінець цитати ---
Перші християнські громади, першоапостольська Церква будувалася навколо Літургії, а не на основі Святого Письма. Канон новозавітних книг був укладений набагато пізніше. Видання Святого Письма ще не було, а було тільки Святе Передання.
А Ви, дядя Ваня, на відміну від "Назорейської єресі" справжній сектант, до Причастя не стаєте, Біблію читаєте собі вдома і "віруєте в душі". Ви є зовнішній по відношенню до Церкви Христової
DVania:
--- Цитата: doktor-maks від 29 Березня 2009, 18:31:23 ---
--- Цитата: DVania від 20 Березня 2009, 15:52:05 ---Про Назорейську єресь тут:ДІЇ СВЯТИХ АПОСТОЛІВ 24/5.А про секту Дії 28/22.
--- Кінець цитати ---
Перші християнські громади, першоапостольська Церква будувалася навколо Літургії, а не на основі Святого Письма. Канон новозавітних книг був укладений набагато пізніше. Видання Святого Письма ще не було, а було тільки Святе Передання.
А Ви, дядя Ваня, на відміну від "Назорейської єресі" справжній сектант, до Причастя не стаєте, Біблію читаєте собі вдома і "віруєте в душі". Ви є зовнішній по відношенню до Церкви Христової
--- Кінець цитати ---
ВИ напевно за мене перед Богом не станете і чи я "зовнішній"для Бога це вирішувати Йому.Якщо ж Ви внутрішній,я за Вас радий.Одне Вам скажу,кожна з церков,а їх не мало і сектантських і не сектанських,називає себе Церквою Христовою і кожна має якісь аргументи.Я ж прошу,дозвольте Богові Самому вибрати Собі Свою церкву.А ми ж незалежно в якій ми церкві,чи зовсім не ходимо(як я)давайте виконувати те що Він нам заповів,любити Господа і любити ближнього свого.Щоби не сказав Він нам "не знаю Я вас".Тепер же боротьба між церквами зводиться до очорнювання одних і возвеличення інших,замість того щоби дійсно Йому служити. Я ще раз хочу нагадати,не Бог належить нам,а ми Богові.
Навігація
Перейти до повної версії