Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (31/37) > >>

Juli:

--- Цитата: DVania від 19 Березня 2009, 14:37:57 ---Якщо церква займається бізнесом,явно чи скрито.То мені здається що її потрібно переіменувати в фірму.
--- Кінець цитати ---

Я хочу уточнити щодо бізнесу: "Посольство Боже", як церква не займається бізнесом і пастор Сандей також. Але багато прихожан церкви стали дійсно успішними в бізнесі. Та і в будь-яку церкву чи то католицьку, чи то православну... ходять люди, які ведуть різну діяльність. Церква від цього не стає фірмою, навіть, якщо прихожани мають між собою якісь партнерські стосунки. Коли люди поєднані спільною вірою, вони разом служать і т.д це одні стосунки - церковні,  а коли  нехай, навіть, ті ж люди мають між собою фінансові стосунки - це фірма чи щось інше. Не варто це змішувати. "Посольство Боже" дуже велике і не дивно, що люди можуть знаходитут не лише чоловіків і жінок, а й партнерів по бізнесу.

yurko:
Ну а про то що Бог хоче щоб ми були багатими?..

Juli:

--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 14:49:06 ---Якщо звинувачення що були висунуті проти нього, будуть визнані вироком суду, для мене то буде показовим фактом.
Звісно, що на місці вірних ПБ я б сприймав це як "спробу задушити голос правди".
--- Кінець цитати ---

:-D :-D :-D, Дякую, тепер ми, як вірні  ПБ, будемо знаєти як реагувати  :-D :-D :-D, молимося, щоб  до того не дойшло.

Propoved-nik:

--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 16:09:45 ---Ну а про то що Бог хоче щоб ми були багатими?..
--- Кінець цитати ---
Це залежить від того, що саме ти розумієш під словом багатими...?
Бог хоче щоб ми були багатими але саме багатсво НЕ Є ЦІЛЛЮ...А ТІЛЬКИ ЗАСОБОМ ДЛЯ ДОСЯГНЕНЬ ЦІЛЕЙ....Ось і все.... :frend

doktor-maks:

--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 12:11:54 ---Я нормально спілкуюся з священниками з Катерди, я їм дуже вдячний був час коли вони мені допомоголи...
--- Кінець цитати ---
Вони знають, що ти сектант?

--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 12:11:54 ---Але я знову ж говорю мені того рівня було замало...
--- Кінець цитати ---
Може ти не шукав нового рівня? А по плоті пішов шукати деінде? І ось тут секта протягнула тобі руку допомоги. Зачарований новим "прогресивним" вченням і обіцяними сектою майбутнім пасторством, квартирою і машиною, ти у хворобливому завзятті пішов будувати "царство Боже на землі", вірніше царство маммони
Відповідь від: 20 Березня 2009, 00:23:20
--- Цитата: DVania від 19 Березня 2009, 13:37:57 ---Якщо церква займається бізнесом,явно чи скрито.То мені здається що її потрібно переіменувати в фірму.Це стосується майже всіх церков,на жаль.Тут що рос.православна з її золотим бізнесом,що церква Сондея.Я думаю,що Росія тут швидше про це дбає, і ще про лояльність до влади,а ніж про душі парафіян.Гроші і влада ось що цікавить цих пасторів,архімандритів,пап і іже з ними сущих.А  Сина Людського ,який не мав навіть де голову прихилити,безсовісно використовують.

--- Кінець цитати ---
Ще один сектант появився. При чому в опозиції як до Церкви, так до інших сектантів. Дуже цікаво
Відповідь від: 20 Березня 2009, 00:29:04
--- Цитата: Juli від 19 Березня 2009, 16:03:38 ---Я хочу уточнити щодо бізнесу: "Посольство Боже", як церква не займається бізнесом і пастор Сандей також.
--- Кінець цитати ---
Тут я Вами повністю згідний - це не бізнес, це звичайнісінький лохотрон
Відповідь від: 20 Березня 2009, 00:33:48
--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 14:55:05 ---існує така річ як "ПРИЗУМКЦІЯ НЕВИНУВАТОСІТІ"
--- Кінець цитати ---
презумпція невинності
Відповідь від: 20 Березня 2009, 00:36:07
--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 14:40:53 ---Але основуюсь на Слові Божому...Тому що тільки це є ІСТИНА.....
--- Кінець цитати ---
Тобто згідно сектантського розуміння тільки Біблія є істина?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії