Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
newroman:
Ви розумієте докторе, що в наш час далеко не всі миряни стійкі і тверді в переконаннях, і не всі можуть захистити себе і віру свою від чужих нападків, мало того, можна впасти в спокусу і відійти від своєї віри і піти в секту - це в Церкві називається падіння. Людина відпадає від Церкви, яка за словами апостола Павла - стовп і утвердження істини, і впадає в єресь.
doktor-maks:
--- Цитата: newroman від 09 Лютого 2008, 01:29:48 ---що в наш час далеко не всі миряни стійкі і тверді в переконаннях
--- Кінець цитати ---
Може потрібно Православній Церкві проводити більше проповідей, роботи серед парафіян, занять по вивченню Слова Божого, а не вирішувати питання через категоричну заборону?
P.S. Я читав, що в Молодіжному православному братстві така робота ведеться
newroman:
Так потрібно більше уваги приділяти катехизації, і це набуває з кожним роком все більшого розмаху.
У нас в братстві таку роботу проводить о. Федір Мороз
Відповідь від: 09 Лютого 2008, 00:37:17На другу неділю у Києві відбудеться вже 6-й зїзд правослвної молоді в Україні, нас запрошено і мабуть я також поїду.
doktor-maks:
Нехай благословить всіх вас Господь у ваших трудах і поїздці, а Вас особисто - новою роботою з високою оплатою :)
Svit:
--- Цитата: newroman від 07 Лютого 2008, 21:02:27 ---Ті святі Отці були православними. А я хіба щось не так сказав.
--- Кінець цитати ---
Все те,ви д1йсно духовна людина 1 я поважаю вас за це,з единим але...Чому така категоричн1сть?Спов1дуюч1 святу Тр1йцю 1 в1руюч1 в Бога являються браттями во Христ1.Чому ви ворогуете з католиками?(не ви особисто)Чому 1нша конфес1я викликае у вас ворож1сть?
Навігація
Перейти до повної версії