Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
Propoved-nik:
А якщо прихожани певних інших церков займаються бізнисом..Це є нормально? Не церква займається бізнесом а прихожани. А якщо ціллю їх бізнесу є просто забагачення і потім розтринькування грошей з дівчатами в саунах. І на сьогоднішній день це є нормою серед світських бізнесменів, мати дружину і утримувати коханку...і таких багато прикладів....
По тій причині що якщо ЦІЛЬ не Ясна - ЗЛОВЖИВАВННЯ НЕМЕНУЧЕ.....
Відповідь від: 19 Березня 2009, 13:52:19СЛАВА БОГУ Юрко, що існує така річ як "ПРИЗУМКЦІЯ НЕВИНУВАТОСІТІ" закордоном за такі викиди в сторону людини давно можна подавати в суд..Тільки у нас на УКРАЇНІ люди осуджують людей без жодних доказів.....
А про нашу Судову Систему тут довга розмова получиться....
Якщо б було б за що посадаити ДАВНО ВЖЕ БИ ПОСАДИЛИ.....ПОВІР....
На сьогоднішній день дивіз наших органів БУЛА Б ЛЮДИНА А ЗА ЩО ПОСАДИТИ ЗАНЙДЕМО...
yurko:
Ага.
Лише я говорю про висунуті обвинувачення, а не про те, що він винен.
А на місці можновладців, які за то відповідають я б поступав так само. Правда не садив би у тюрму, роблячи із злочинця мученика, а депортував без права в'їзду довічно.
Не посадили бо не мали зачіпки. А тут Сандей проколовся і зачіпка є. Але якщо у нас і справді народові все по барабану і держава нікудишня - то можете не переживати.
Propoved-nik:
Юрко деражва це ти і якщо ти її вважаєш нікудишньою то значит ти щось зробив або не зробив щоб вона такою була...
Я більше не хочу везти про це мову це перетворюєтья в балачки....
Juli:
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 13:57:56 ---А от цікавий факт про те, як Сандея не пустили у Росію підтверджує мої слова, про те, що там держава дбає про свою безпеку.
--- Кінець цитати ---
І головною причиною було те, що вони побоялися, що Сандей в Росії зробить поранчеву революцію!!! :-D :-D :-D :-D Його туди запросив Андрій Малахов на передачу "Пусть говорят", це було в часи помаранчевої революції. Пастору навіть не пояснили причину депортації - "не велено и все!" Малахов дико вибачався, обіцяв виправити ситуацію, та хіба проти Путіна попреш? Таких, як пастор бояться. Правилно ти, Юра, говориш - не хочуть в країні таких людей бачити. Таких дві треті парламенту і Юля і всі їй подібні в ..... - народ стане силою.
Відповідь від: 19 Березня 2009, 14:41:32
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 12:31:59 ---Тобто є народжені з гори навіть серед тих хто ніколи ні до якої церкви чи громади не належав?
--- Кінець цитати ---
Бог може прийти до лбдини в будь-яку мить, незалежно від місця перебування і відродити її дух. Так було з апостолом Павлом. Доречі, чи відомо вам, що католицька церква офіційно визнає хрещення Духом Святим з говорінням іншими мовами?
yurko:
Ні про говоріння невідомо.
Навігація
Перейти до повної версії