Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
Propoved-nik:
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 14:30:14 ---Ну і щодо діяльності.
Мені не подобається,коли приїздять молодики-волонтери із корпусу миру( США ) і вчать нас жити по їхньому. Мені не подобається, що приїздить африканець, створює організацію і переконує, що слова про те, що багатому важче увійти у Царство біли нами не правильно сприйняті. І що Ісус пив сік. Взагалі все то подібне на фарс, якби не відбувалося насправді чи бодай діялося десь у далекій Новій Зеландії.
--- Кінець цитати ---
Знаєш що таке гордість - це коли людина не може сприйняти нічого від інших людей, коли у неї уже є сформована думка і вона не може визнати і не хоче визнати що є люди котрі щось знають і в них є чому повчитись ... " Дорога безумця пряма в його очах, а мудрий послухає ради." (Пр.12:15)
DVania:
Якщо церква займається бізнесом,явно чи скрито.То мені здається що її потрібно переіменувати в фірму.Це стосується майже всіх церков,на жаль.Тут що рос.православна з її золотим бізнесом,що церква Сондея.Я думаю,що Росія тут швидше про це дбає, і ще про лояльність до влади,а ніж про душі парафіян.Гроші і влада ось що цікавить цих пасторів,архімандритів,пап і іже з ними сущих.А Сина Людського ,який не мав навіть де голову прихилити,безсовісно використовують.
yurko:
Ага.
Дякую, що визнаєш моє право мати власний погляд на речі.
То до проповідника.
А до Вані таке.
То ж далеко не секрет, що у Росії дуже специфічні відносини між церквою і владою. То загальновідомо, що у нашій церкві на Великдень продають свічки і інше прямо в середині храму.
Але трохи інше, коли збагачення ставлять релігійною доктриною і богоугодною справою.
Propoved-nik:
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 14:38:58 ---Ага.
Дякую, що визнаєш моє право мати власний погляд на речі.
--- Кінець цитати ---
Юрко те чим ми відрізняємось навіть від Ангелів, що ми створені по образу і подобі Божій...І Бог дав нам ПРАВО ВИБОРУ..АЛе відповідальність за це право лежить також на нас...
Це ще раз свідчить, що ПБ це не секта тому я приймаю думки інших людей....Але основуюсь на Слові Божому...Тому що тільки це є ІСТИНА.....
yurko:
Ну про Слово і його трактування ми вже пробували сперечатися, але то марна справа.
А тому я не зосереджуюся на релігійному аспекті справи, а наголошую саме на незаконній діяльності пастора.
Якщо звинувачення що були висунуті проти нього, будуть визнані вироком суду, для мене то буде показовим фактом.
Звісно, що на місці вірних ПБ я б сприймав це як "спробу задушити голос правди".
Навігація
Перейти до повної версії