Різне > Людська поведінка
Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!
yurko:
А, я , яй!!!!
От тут ти не доростаєш до Джулі.
1. Я ніколи і ніде не писав що негативно ставлюся до росіян. Ні як до громадян Росії ні як до нацменшини в Україні! Не писав, бо такого нема. Я взагалі не можу підібрати якоїсь національності, до якої я б ставився вороже чи з ненавистю.!
Propoved-nik:
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 13:57:56 ---Діяльність Посольства не заборонена в Україні, будь воно сектою чи чимось іншим.
--- Кінець цитати ---
Що саме тобі відомо про діяльність Посольства Божого...що ти Юрко можеш робити хочаб якісь висновки....
Відповідь від: 19 Березня 2009, 13:15:02Правда Юрко до Посольства Божого ти якось не рівно дихаєш..і це можна проглянути по твоїм повідомленням на форумі... :-D
yurko:
2. Приклад Росії я наводжу до того, що там спецслужби займаються своєю роботою. Не спецслужби не пускають когось туди чи сюди, а керівники держави, але те, що таки не пускають - означає, що працюють. Наші ж в основному лише спрацьовують у відповідь.
3. Щодо Сандея, і недопрацювання спецслужб, тут я дивлюся суто з світського боку. Державі не вигідно мати велику кількість церков україні. Державі не вигідно допускати до того, щоб громадянин іншої держави створював у столиці релігійно-фінансове утворення, яке до того ж успішно втілилося у владу і не лише столичну.
Відповідь від: 19 Березня 2009, 13:20:14
--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 14:16:21 ---Цитата: yurko від Сьогодні в 13:57:56
Діяльність Посольства не заборонена в Україні, будь воно сектою чи чимось іншим.
--- Кінець цитати ---
Може ти неуважно прочитав але тут нічого поганого про ПБ не пише.
Відповідь від: 19 Березня 2009, 13:21:36Дихаю не рівно. То правда.
Так само нерівно дихатиму і до свідків, якщо будуть вчиняти спроби агітації і вербування. Але наразі у жоден з них ні з знайомих ні з незнайомих ні мене ні родичів не донімає і не учить жити. То ж і залишається мирне співіснування.
Відповідь від: 19 Березня 2009, 13:25:29Ну і щодо діяльності.
Мені не подобається,коли приїздять молодики-волонтери із корпусу миру( США ) і вчать нас жити по їхньому. Мені не подобається, що приїздить африканець, створює організацію і переконує, що слова про те, що багатому важче увійти у Царство були нами не правильно сприйняті. І що Ісус пив сік. Взагалі все то було б подібне на фарс, якби не відбувалося насправді чи бодай діялося десь у далекій Новій Зеландії.
Ну не подобається мені. От така моя позиція, як громадянина держави.
Але доки його діяльність залишається законною,я мушу з цим миритися і можу лише висловлювати свою думку, чи писати листи у кабмін, чи президенту (благо він щось останнім часом розлюбив Черновецького).
А вас дорогі брати і сестри у Христі, прошу мене вибачити, за всі невміло сказані на вашу адресу слова і за всі образливо написані букви. Надалі старатимуся бути подібним до Джулі, як дійсно як ніхто інший вміє мудро відповідати на гострі випади.
Propoved-nik:
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 14:25:29 ---не учить жити
--- Кінець цитати ---
Т
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 14:25:29 ---Державі не вигідно допускати до того, щоб громадянин іншої держави створював у столиці релігійно-фінансове утворення, яке до того ж успішно втілилося у владу і не лише столичну.
--- Кінець цитати ---
Знаєш Юрко я не буду з тобою спорити в тебе є своя думка...Я знаєш я ще більше переконуюсь в вірності вислову про Українців "Моя хата з краю.." Пастор Сандей правду сказав в українців є дві проблеми: перша це заздрість а друга це моя хата з краю...От коли ми як нація зможемо подолати всередині себе кожний ці дві проблеми тоді почнеться дійсно формування нашої державності і нації повноцінно не тільки на сторінках підручників історії .... :dopovid
Juli:
--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 12:07:55 ---Він ж здається ні разу цитат не наводив, з вказанням глави і вірша. Не замислювалися чому?
--- Кінець цитати ---
А ви, навпаки, погано знайомі із Біблією, нажаль, бо тоді ви б розуміли мене.
"И приступил к Нему искуситель и сказал: если Ты Сын Божий, скажи, чтобы камни сии сделались хлебами.
Он же сказал ему в ответ: написано: не хлебом одним будет жить человек, но всяким словом, исходящим из уст Божиих.
Потом берет Его диавол в святой город и поставляет Его на крыле храма,
и говорит Ему: если Ты Сын Божий, бросься вниз, ибо написано: Ангелам Своим заповедает о Тебе, и на руках понесут Тебя, да не преткнешься о камень ногою Твоею.
Иисус сказал ему: написано также: не искушай Господа Бога твоего.
Опять берет Его диавол на весьма высокую гору и показывает Ему все царства мира и славу их,
и говорит Ему: все это дам Тебе, если, пав, поклонишься мне.
огда Иисус говорит ему: отойди от Меня, сатана, ибо написано: Господу Богу твоему поклоняйся и Ему одному служи".
(Матф.4:3-10)
"Тогда говорит им Иисус: все вы соблазнитесь о Мне в эту ночь, ибо написано: поражу пастыря, и рассеются овцы стада"
(Матф.26:31)
І так далі - багато є місць, де Христос спираєтьс яна Слово Боже, бо Його ніхто не відміняв. Біблія - найвагоміший аргумент. Чи не так? Мої ж аргументи - все решта.
Хочете експеримент? Почніть вивчати Біблію вдома, не відвідуючи, навіть служіння, самі порозмірковуйте над написаним (щоб інші не говорили у ваші вуха і ви б мали змогу у всьому розібратися самі, але спершу помоліться і попросіть Духа Святого дати вам розуміння написаного) зпівставте ваше розуміння з тим, що пишу я, і ви побачите, що я правильно використовую цитати з Біблії.
Навігація
Перейти до повної версії