Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (27/37) > >>

Propoved-nik:

--- Цитата: So4kavi4 від 19 Березня 2009, 01:16:05 ---Вірую в Єдиного Бога, Отця Вседержителя, Творця неба і землі і всього видимого і невидимого. І в єдиноГо Господа Ісуса Христа, Сина Божого, єдинороДного, від Отця родженного перЕд всіма віками. <...>

В єдину, святу, соборну й апостольську церкву. Ісповідую одне хрещення на відпущення гріхів. ЧекАю воскрЕсіння мертвих і життя будучого віку.
--- Кінець цитати ---
Юля скажи будь-ласкава, як ці слова відображаються практично в твоєму житті???
Відповідь від: 19 Березня 2009, 11:26:09
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 12:15:17 ---зовнішні ознаки
--- Кінець цитати ---

--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 12:15:17 ---На рахунок народжених. Я так і не зрозумів, якими є зовнішні ознаки, що дозволяють зробити відбір на народжених і ненароджених.
--- Кінець цитати ---
Якраі зовні людина не міняється, змінюється її внутрішня людина тобто її (дух). Слово покаяння означає поворот на 180 градусі. Тобто людина змінює свій образ життя...

yurko:
Тобто є народжені з гори навіть серед тих хто ніколи ні до якої церкви чи громади не належав?

DVania:
Тут часто вживають слово  секта,а між інших перших християн також називали сектою:Дії святих апостолів 28/22 можна прочитати всю 28,щоб переконатися що це про християн. Напевно не правильно коли одні одних називають сектантами. 

yurko:
Мабуть. Діяльність Посольства не заборонена в Україні, будь воно сектою чи чимось іншим.

А от цікавий факт про те, як Сандея не пустили у Росію підтверджує мої слова, про те, що там держава дбає про свою безпеку.

Propoved-nik:

--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 13:57:56 ---А от цікавий факт про те, як Сандея не пустили у Росію підтверджує мої слова, про те, що там держава дбає про свою безпеку.
--- Кінець цитати ---
Цікаво Юрко ти ж так ненавидиш росіян, слухаєш все українське дивишся все українське...Як же ти приклад Росії приводиш? Ще питання чи відомо тобі що певна кількість наших політиків яких також не пускають в Росію. Це Піклування про народ - це іншими словами можна назвати диктатурою....певний режим...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії