Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (26/37) > >>

yurko:
от про це попрошу
--- Цитата: Propoved-nik від 19 Березня 2009, 11:53:00 ---У мене є друзі і з Католицької і з Православної церкви які є також народженими згори християнами...
--- Кінець цитати ---
От про це попрошу більш докладно.

Propoved-nik:

--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 20:46:34 ---Сьогодні був у церкві. Там була "Хресна дорога".
Таки якщо туди ХОДИТИ, то можна потрапити не лише на казання Бігуна, а і на службу з іншими молодшими отцями, і тоді може статися, що проповідь буде цікавою.
--- Кінець цитати ---
Ціль проповіді не щоб вона просто була цікавою, в такому випадку церква перетворюється на клуб по інтересам, а не на стовп і ствердження Істини, як пише Біблія. Ціль проповіді щоб вона ЗМІНЮВАЛА ЖИТТЯ ЛЮДИНИ згідно ВОЛІ БОЖОЇ...
Відповідь від: 19 Березня 2009, 11:10:28
--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 12:00:01 ---от про це попрошу
Цитата: Propoved-nik від Сьогодні в 11:53:00
У мене є друзі і з Католицької і з Православної церкви які є також народженими згори християнами...
От про це попрошу більш докладно.
--- Кінець цитати ---
У мене є багато друзів які відвідують католицьку церкву, які навіть служать. Я нормально спілкуюся з священниками з Катерди, я їм дуже вдячний був час коли вони мені допомоголи...Але я знову ж говорю мені того рівня було замало...

yurko:
Будучи нудною і невиразною вона не може нічого змінити. Якраз протестантські проповідники про це добре знають!

Propoved-nik:

--- Цитата: NetomaN від 18 Березня 2009, 22:36:57 ---Перестаньте будь ласка осуджувати духовенство, це великий гріх, їм багато дано та багато з них запитають
--- Кінець цитати ---
Брат відколи це ти так заховорив, А хто тобі дає право людей сектантами називати....- Це хіба не ОСУД???  :duvno

yurko:
На рахунок народжених. Я так і не зрозумів, якими є зовнішні ознаки, що дозволяють зробити відбір на народжених і ненароджених.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії