Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (25/37) > >>

Лалія:

--- Цитата: So4kavi4 від 19 Березня 2009, 00:27:56 ---
--- Цитата: лалія від 19 Березня 2009, 01:24:36 ---Ну, цитування загальновідомої молитви
--- Кінець цитати ---
це не молитва. це символ віри. попри те, що це чужі слова, як ти кажеш, я відповіла тобі, у що вірю. чи ти чекала инчої відповіді? я мала переказати се своїми словами - так, щоб ніхто не помітив, шо то "символ віри"? чи ти чекала мого потоку свідомості? я дала відповідь на питання

--- Кінець цитати ---

Таки чекала своїми словами  :unknow, є багато людей цитати яких я могла б привести щоб розказати про своє бачення світу, але все ж я стараюсь сама підбирати слова. Інакше наші всі розмови перетворились б на загальне цитування.
Так само і в реальному житті, адже все вже було сказане...

Нема бажання спілкуватися щиро навіщо тоді починати розмову :(

Кітка_Проня:
таке враження, ніби декому немає за що вчепитися.. та при чім тут - своїми словами, чи чужими... я б краще не придумала, по перше, сей символ віри - найоптимальніше охарактеризовує те, в що вірю я, та й все... в цьому я відверта - що мені приховувати??
в мене Бог - один, тому мені нічого вигадувати і розгортати свою думку письмово, щоб виглядало "щиро" і наводило на очі тих, хто б се читав, сльози, чи шче якісь емоції..

і ще - віра не повинна керуватись емоціями. адже емоції - це відчуття тілесні, а не душевні.

Лалія:
Тепер картина зрозуміла і що до "віри" і що до спілкування з тобою надалі... ;)

DVania:
А знаєте за що Каїн убив Авеля?а знаєте скільки війн було через "віру".Не треба сваритись,здається це якось не по християнськи :)

Propoved-nik:

--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 17:15:10 ---Проблема у тому, що кожна церква і секта стверджує,що народитися згори можна лише будучи її вірним.
--- Кінець цитати ---
Хочу зазначити що в моїх висловах такої варзи не звучало, стосовно будучи її вірним...У мене є друзі і з Католицької і з Православної церкви які є також народженими згори християнами...Тому це вислін НЕПРАВЕЛЬНИЙ....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії