Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (24/37) > >>

Кітка_Проня:

--- Цитата: лалія від 19 Березня 2009, 00:36:03 ---Для мене важливіше як людина діє, від того в кого вона вірить.
--- Кінець цитати ---
а в кого віриш ти, Світлано?

Лалія:

--- Цитата: So4kavi4 від 18 Березня 2009, 23:51:04 ---
--- Цитата: лалія від 19 Березня 2009, 00:36:03 ---Для мене важливіше як людина діє, від того в кого вона вірить.
--- Кінець цитати ---
а в кого віриш ти, Світлано?

--- Кінець цитати ---
Таке філософське питання. :)
Відредагувала своє повідомленння, той хто запитував відповідь отримав, і цього достатньо.

Так і для мене. Пояснила як змогла, це моя думка.
На таку щиру відповідь хотіла б почути таке ж щире, в кого ти віриш Юля?

Кітка_Проня:
те, що Бог є любов - це так. але не так, як ти зрозуміла сю притчу.

--- Цитата: лалія від 19 Березня 2009, 01:04:01 ---На таку щиру відповідь хотіла б почути таке ж щире, в кого ти віриш Юля?
--- Кінець цитати ---
Вірую в Єдиного Бога, Отця Вседержителя, Творця неба і землі і всього видимого і невидимого. І в єдиноГо Господа Ісуса Христа, Сина Божого, єдинороДного, від Отця родженного перЕд всіма віками. <...>

В єдину, святу, соборну й апостольську церкву. Ісповідую одне хрещення на відпущення гріхів. ЧекАю воскрЕсіння мертвих і життя будучого віку.

Лалія:

--- Цитата: So4kavi4 від 19 Березня 2009, 00:16:05 ---те, що Бог є любов - це так. але не так, як ти зрозуміла сю притчу.

--- Цитата: лалія від 19 Березня 2009, 01:04:01 ---На таку щиру відповідь хотіла б почути таке ж щире, в кого ти віриш Юля?
--- Кінець цитати ---
Вірую в Єдиного Бога, Отця Вседержителя, Творця неба і землі і всього видимого і невидимого. І в єдиноГо Господа Ісуса Христа, Сина Божого, єдинороДного, від Отця родженного перЕд всіма віками. <...>

В єдину, святу, соборну й апостольську церкву. Іспо

--- Кінець цитати ---

Ну, цитування загальновідомої молитви не є показником щирості, я чекла іншого. А так виходить на мою відкритість відповідати  чужими загальновідомими складеними рядками без власно вкладеної частинки душі  :( Це образа

А що до того як я зрозуміла притчу, то взагалі... :o
Видно заучені ідеї, слова, думки значно важніші від щирого живого людського слова.  :'(

Кітка_Проня:

--- Цитата: лалія від 19 Березня 2009, 01:24:36 ---Ну, цитування загальновідомої молитви
--- Кінець цитати ---
це не молитва. це символ віри. попри те, що це чужі слова, як ти кажеш, я відповіла тобі, у що вірю. чи ти чекала инчої відповіді? я мала переказати се своїми словами - так, щоб ніхто не помітив, шо то "символ віри"? чи ти чекала мого потоку свідомості? я дала відповідь на питання

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії