Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (23/37) > >>

yurko:
Слушно. Краще ділитися інфою на тему "Де і коли можна послухати гарну проповідь".

Лалія:

--- Цитата: So4kavi4 від 18 Березня 2009, 21:26:45 ---ну осуджувати - не наше діло... такого пароха парафіянам дав Бог :pardon

--- Кінець цитати ---
Так про будь-кого можна сказати! Вважаю раз така відповідальна місія і людина має бути відповідна, а те що парафіяни на це закривають очі то це теж гріх, значить пасивно підтримують. (моя суб"єктивна думка, на основі моїх мінімалістичних знань різних релігійних вчень :P по причині глибоких моральних переконань)

yurko:
Ну, знаєш, на такі наші висловлювання нам закинуть неглибоке знання предмету і порекомендують пройти безкоштовні курси у їхній парафії. Навіть можуть надати персонального учителя-консультанта, що повинен подбати про наші заблукані душі, щоб вони потрапили у правильну кишеню. А ще скажуть, що просто творити добро і любити ближніх - то пряма дорога до пекла, а навіть, якщо ми при тому будемо глибоко віруючими, але не з тієї пісочниці, то все одно гієна на нас чекає.

А ще згадав про слова Проповідника, як він приколювався з друзями з якихось протестантських віруючих, що вони мовляв постійно як обкурені чогось виглядають, а потім познайомився з людьми з Посольства (напр. Л.Ч.) і зрозумів, що то так має бути  :-D :-D :-D

Кітка_Проня:
як казав папа Іоан XIII(повторююсь), - "людина слабка.."

Лалія:

--- Цитата: yurko від 19 Березня 2009, 00:02:13 ---Ну, знаєш, на такі наші висловлювання нам закинуть неглибоке знання предмету і порекомендують пройти безкоштовні курси у їхній парафії. Навіть можуть надати персонального учителя-консультанта, що повинен подбати про наші заблукані душі, щоб вони потрапили у правильну кишеню. А ще скажуть, що просто творити добро і любити ближніх - то пряма дорога до пекла, а навіть, якщо ми при тому будемо глибоко віруючими, але не з тієї пісочниці, то все одно гієна на нас чекає.
--- Кінець цитати ---

Для мене важливіше як людина діє, від того в кого вона вірить. :)  Тому назва теми якраз передає моє ставлення до релігійних суперечок.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії