Різне > Людська поведінка

Релігія-це вічна суперечка! Питання ж тільки в тому чи ти ЗЛИЙ, або ти ДОБРИЙ!!!

<< < (21/37) > >>

Propoved-nik:

--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 15:31:45 ---людині "відкриваються" очі тільки тоді, коли цього схоче Бог.
ой ні

На жаль ще треба аби ми захотіли!
--- Кінець цитати ---
"Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє." (Iван.15:16)  Ми часто думаємо що все від нас залежить, тут ні...

yurko:
Проблема у тому, що кожна церква і секта стверджує,що народитися згори можна лише будучи її вірним.  :duvno

Кітка_Проня:
Юрко, може дивився фільм "Остров"? російський

yurko:
Ні  :(

У мене дивне збочення. Я не дивлюся російське кіно, з принципу  :-D

Та ні.
Майже не дивлюся.

Всі фільми що дивлюся мають бути українською мовою.

Сьогодні був у церкві. Там була "Хресна дорога".
Таки якщо туди ХОДИТИ, то можна потрапити не лише на казання Бігуна, а і на службу з іншими молодшими отцями, і тоді може статися, що проповідь буде цікавою.

Кітка_Проня:

--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 20:46:34 ---Майже не дивлюся.
--- Кінець цитати ---
то фільм про одного дядька, який став монахом)))) вельми цікавий) знайомми дядько дивився його 20 з чимось разів)))) я вам перепишУ

--- Цитата: yurko від 18 Березня 2009, 20:46:34 ---Таки якщо туди ХОДИТИ, то можна потрапити не лише на казання Бігуна, а і на службу з іншими молодшими отцями, і тоді може статися, що проповідь буде цікавою.
--- Кінець цитати ---
Бігун дуже цікава людина.. мій татКо часто з ним спілкується

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії