шо навіть якшо ми будем дивитись хто там в списках, хіба ж це нам про шось скаже ? Можливо вам і скаже, бо ви людина з досвідом і знаєте практично всіх хто може пройти і хто буде проходити по списках, а мені особливо це ні про шо не скаже, бо більшості з тих людей я не знаю, і не знаю чим вони "дихають", а поцікавитись немає толком де.
Та ну?! Навіть при пропорційній системі місцевих виборів завжди є можливість взнати, за кого голосуєш
1. Списки кандидатів обов'язково публікують в ЗМІ.
2. Їх вивішують в приміщенні дільниці за 25 днів до виборів.
3. Виборчі штаби пхають свої агітки прямо в руки кожному перехожому.
Тому якось не зовсім коректно стверджувати, що немає можливості взнати прізвища претендентів, було б бажання. Однак, досвід підказує, що не всі це роблять. А потім йдуть нарікання.
Про тих хто проходить в місцеве самоврядування ?
Лише деяких найвідоміших, і то багато чого можна знайти неправди, чуток, чи наклепів
Але ж можна й не голосувати за "невідомих котів в мішку". Шукайте списки з тими, кого знаєте! Це значно логічніше, ніж голосувати за невідомих осіб під прапором харизматичного лідера!
і про них буде,в крайньому разі на нашому форумі
Та його фінансують "регіонали", то з ким йому домовлятися.
На жаль, це так.
Й у Калуші весь КУН пішов у Свободу, щоб залишитися при "кориті". "Де правда,брат?" Кому віримо?
Не весь КУН пішов, одиниці. Основу Калуської "Свободи" складають "некунівці".
у свій час Василь Куйбіда був мером львову і львів отримав добрячий поштовх у розвитку і порядку
По-перше, Куйбіда не мав жодного відношення до Тягнибока. По-друге, часто буваю у Львові - досі доводиться читати на парканах, що львів'яни думають про *уйбіду (вибачте, мова оригіналу).