Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 20 днів

Автор Тема: Бабські розмови  (Прочитано 206957 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Svit

• Ветеран
  • Карма +239/-0
  • Стать: Жіноча
  • Любов не мислить зла
  • Останні відвідини:
    21 Січня 2012, 06:11:35

Бабські розмови
« Прочитано #220 : 03 Грудня 2007, 07:55:28 »

Знаете,коли люди зустр1чаються,то все виглядае зовс1м 1накше,н1ж якщо вже оженились 1 живуть разом.А коли разом,то тод1 починаеться притирання 1 привикання.А дуже часто за роки с1мейного життя-незадоволення.Я ран1ше багато чула,про кришку п1днятого ун1тазу,який надо1ло ж1нц1 опускати.! впевнена,що у мужчин жонатих теж е сво1 претенз11 до дружин.
  Моя знайома по форуму для мам ось що написала.Так вона уникае роздратування 1 негаивних емоц1й
    1.   Если после мужа осталась поднята крышка унитаза, я ее опускаю. Это не проблема, потому что данная процедура крышкозакрывания занимает ровно 1 секунду. Проблема - это когда жена идет учить мужа как обращаться с сантехникой после ее испльзования. Нет инструкций по домашнему эксплуатированию крышек унитаза. Если вы считаете, что она должна быть закрыта, а муж с вами не согласен, но при этом вы постоянно из-за этого устраиваете скандал и разбор полетов, то.....Если вас напрягает открытый унитаз, закройте его , и он перестанет вас напрягать. а муж здесь совершенно не при чем. Потому что его не напрягает ни открытый унитаз, ни закрытый.
2.   Если после мужа на раковине осталась незакрученный тюбик зубной пасты, я его закручиваю и не считаю проблемой по тем же причинам, описанным в п.1
3.   Если после мужа в ванне баночки с шапмунем и другой живностью стали стоять не на своих местах, то я их ставлю на место. И это тоже не проблема, потому что это я присвоила всем баночкам в квартире определенное местожительство на полочках, и именно я не могу без этого чекнутого порядка, а не муж. Значит проблема не в муже, а во мне.
4.   Когда я начала находить в чистом глаженом белье заныканные мужем грязные носки и трусы, а чистые рубашки висели на одной вешалке с потными, то я просто дождалась, когда однажды утром мужу нечего было уже одеть и повесила на внутреннюю сторону двери его гардероба записочку форматом А4, которая гласила, что у него дома живет жена, а не собака-ищейка, и что каждый вечер после работы одежду следует складывать в специально отведенный ящик. Проблемы больше нет. Муж оценил мою находчивость, а записка так и висит в гардеробе как напоминание.
5.   Если от мужа периодически начинает пазнуть потом из-за забывчивости воспользоваться деодорантом, я откровенно выражаю свое "Фу, как пахнет". Проблема возникнет, если я начну деликатно намекать о его забывчивости. Мужчины намеков не понимают!
6.   Если муж вдруг осмеливается сделать замечание, что в доме не прибрано, то значит я плохо сыграла роль больной и уставшей жены, измотанной плохим поведением ребенка.
7.   Если я долго не могу дождаться, когда муж что нибудь сделает по дому, то это к счатью. ПОтому проблемы начнуться, когда он закроет ноутбук и достанет ремкомплект. Еще ничего он не починил, предварительно не доломав окончательно. И пока руки у него не дойдут до слабо прикрученного крючка, он все таки будет висеть и выполнять свою функцию.
8.   Если мне не хочется готовить ужин, то я выхожу с ребенком гулять вечером подальше от дома и предлагаю мужу после работы встретить нас и забежать за чем нибудь вкусненьким в Патио, к примеру. И проблема голодного мужа разом исчезает.
9.   Если муж сидит за ноутбуком, а мне нужно о чем то с ним поговорить и быть услышанной, я сажусь на диван и как школьница тяну руку для ответа. И когда муж меня замечает, оторвясь от важных дел, от попадает в полное мое распоряжение и внимание. Проблема невнимательного услышания моих слов исчезает.
10.   Если муж давно не дарил цветов, а у меня приступ романтики, то я сама покупаю себе цветы. Потому что намеков мужчины не понимают, нагло просить подарки не романтично, но зато цветы в доме все таки появляются. Главное, купить цветы на деньги, которые муж оставил на оплату интернета, например, а не на свои кровные.
11.   Если муж начинает ревновать меня к интернету или телефону, то я сообщаю, что решила найти девочку для секса втроем. И меня оставляют в покое.
12.   Если я пытаюсь похудеть, а муж в наглую приносит в дом сладости, то я их в наглую выбрасываю в мусорное ведро. В следующий раз он съест эти сладости либо на работе, либо по дороге домой. И пусть он пьет чай на работе со своими сотрудницами. Их же задницы быстрее растолстеют, чем моя.

Хочеться почути вашу думку,але м1й чолов1к ось що сказав на це...
-Ага,1 вона буде за тобою п1дбирати,застеляти,поправляти.А ти,як пан, будеш все за собою залишати.Один пахае,а другий страдае,бо кр1м того,що робить,мусить ще 1 стримувати сво1 емоц11,щоб не образити свою половину.
    Люди повинн1 м1нятись завжди,один для одного теж.
А ви як думаете?

Повідомлення було перенесене з теми "Чоловічі теревені" бо воно більш доречне тут.
« Останнє редагування: 03 Грудня 2007, 17:49:14 від Lisa »
Записаний

Пиво

• Ветеран
  • Карма +377/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    29 Березня 2024, 16:35:33

Бабські розмови
« Прочитано #221 : 03 Грудня 2007, 11:19:57 »

А що я скажу я же нежонатий :)
Так, але в Тебе є батьки, може за ним щось таке помічав.
Ні неслідкую :)Незамічаю :)
Записаний

Lisa

• Постійний користувач
  • Карма +84/-0
  • Останні відвідини:
    15 Березня 2009, 17:21:08

Бабські розмови
« Прочитано #222 : 03 Грудня 2007, 17:16:48 »

Ну Світ, хочу сказати що написано досить цікаво і саме головне що в більшості випадків ми (жінки) придумуєм собі проблеми на рівному місц, наприклад про не там поставлену баночку з шампунем або не закрученим тюбиком пасти, або не опущеною кришкою унітаза. :-[
Інша річ це стримувати в собі емоції, бо як не старайся а рано чи пізно вони вибухнуть..і я вважаю краще трохи побурчати коли ти чимось незадоволена чим потім через 2 місяця устроїти грандіозний скандал з биттям посуди і викиданням речей(ну я звісно драматизую). :)
Записаний
"Всем правит случай. Знать бы еще кто правит случаем" - Станислав Ежи Леу

beauty

• Модератор
  • *
  • Карма +87/-0
  • Останні відвідини:
    22 Квітня 2021, 21:27:23

Бабські розмови
« Прочитано #223 : 04 Грудня 2007, 09:29:55 »

Думаю, що все таки можна змінити в коханій людині ті звички, які тобі ну, зовсім не подобаються. Але робити це треба ні в якому випадку не через докори чи сварки. Я думаю, кожна дівчина, чи жінка через певний проміжок часу повинна виробити певний підхід до свого коханого, знаючи його сильні і слабкі місця (в приклад можу поставити свою маму).
Щодо характеру людини, то тут, думаю ситуація складніша, але, кажуть, і характер з часом і під впливом різних обставин чи якихось подій може змінитись :)
Записаний
If one doesn't have what one loves one must love what one has

Рибка

• Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

Бабські розмови
« Прочитано #224 : 04 Грудня 2007, 10:41:41 »

частково Бюті ти права, але не всі чоловіки ведуться на жіночі хитрощі.
найкраще це передати свої звички своєму коханому, але тільки хороші звички і у нього теж можна позичити пару гарних звичок.  :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Svit

• Ветеран
  • Карма +239/-0
  • Любов не мислить зла
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #225 : 04 Грудня 2007, 18:57:54 »

Ой,бити посуду я люблю...взагал1,краще емоц11 виливати,зв1сно,без шкоди оточуючим...Хоч н1хто 1 не в1рить,але я люблю покричати :-[...Ну просто,емоц11 виражаю ;)
Допомагае,якщо на море п1ти 1 кричи соб1 в далеч1нь,до самого горизонту 8)
Записаний

Lisa

• Постійний користувач
  • Карма +84/-0
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #226 : 04 Грудня 2007, 19:07:36 »

Ой а я під час сварки обожнюю кидатись предметами...мені так легше свою злість виразити... бо кричати я дуже швидко змучуюсь... :-[ А так візьму щось( пульт, тапочки, куртку, шапку, щарф, телефон, подушку.....одним словом те що попадеться під руки) і як жбурну в сорону обідчика...
МІй коханий це вже знає і як баче що я зарас почну свритись плавно мене переміщає в зону де нічого небезпечного нема, такого як вази... бо її я б теж кинула але вже б на підлогу. :)
Записаний

Svit

• Ветеран
  • Карма +239/-0
  • Любов не мислить зла
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #227 : 04 Грудня 2007, 19:10:41 »

:D 1 я так само :-[Але стараюсь зм1нитись :-[.Доросла вже,соромно :-[
Записаний

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:
    30 Липня 2017, 19:43:46

Бабські розмови
« Прочитано #228 : 05 Грудня 2007, 09:54:40 »

ужос :o я думав то тільки фраза така "посуд бити"  :o а то насправді буває
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

Lisa

• Постійний користувач
  • Карма +84/-0
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #229 : 05 Грудня 2007, 14:38:09 »

Ну bornslippy всі ми різні люди і по-різному висловлюєм емоції... :-[
Записаний

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #230 : 05 Грудня 2007, 14:53:11 »

та я все розумію але просто уявив як моя ксенька бє посуд :o мені би мову відняло :help
Записаний
Прохання коли звертаєтесь до мене "ви", "вас" ,тощо не пишіть з великої букви. Вважаю це дрібним підлабузництвом. і поганим тоном.

romashkin

• Admin
  • *
  • Карма +731/-5
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 18:24:41

Бабські розмови
« Прочитано #231 : 05 Грудня 2007, 15:09:17 »

може тому вона і не б'є, щоб бува чогось не відняло тобі.  ;)
Записаний
Дилетанту складні речі здаються дуже простими, і тільки професіонал розуміє наскільки складна найпростіша річ.)

bornslippy

• Ветеран
  • Карма +561/-2
  • Самса Тандирная
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #232 : 05 Грудня 2007, 15:19:43 »

угу кому ж треба німого чоловіка!!!????? :=) чи може комусь треба????? :o
Записаний

Lisa

• Постійний користувач
  • Карма +84/-0
  • Останні відвідини:

Бабські розмови
« Прочитано #233 : 05 Грудня 2007, 15:28:41 »

Нє з німим було б не цікаво... :-D з ким би я потім сварилась, а до чиїх слів би придиралась, або чиї слова б перекручувала, а потім обіжалась на то що вийшло  :-[  :P :P
Записаний

Рибка

• Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

Бабські розмови
« Прочитано #234 : 08 Грудня 2007, 10:19:46 »

і то правда, хіба б сама до себе чіплялась, а так є хоч з ким посперечатись.
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

veron

• Постійний користувач
  • Карма +45/-1
  • Останні відвідини:
    05 Квітня 2018, 13:18:39

Бабські розмови
« Прочитано #235 : 10 Грудня 2007, 15:48:54 »

Думаю, що все таки можна змінити в коханій людині ті звички, які тобі ну, зовсім не подобаються. Але робити це треба ні в якому випадку не через докори чи сварки. Я думаю, кожна дівчина, чи жінка через певний проміжок часу повинна виробити певний підхід до свого коханого, знаючи його сильні і слабкі місця (в приклад можу поставити свою маму).
Щодо характеру людини, то тут, думаю ситуація складніша, але, кажуть, і характер з часом і під впливом різних обставин чи якихось подій може змінитись :)
якшо дівчині що неподобається якась риса характеру хлопця то креще з цим змеритись, ви дівчата все хочете виправити, а про себе не згадуєте які ви підлі та підступні, а коли вам треба то білі та пухнасті :evil

PatroN

• Постійний користувач
  • Карма +13/-0
  • Життя класне!!!!
  • Останні відвідини:
    02 Грудня 2009, 22:08:32

Бабські розмови
« Прочитано #236 : 10 Грудня 2007, 15:53:00 »

Бувало таке навіть і в мому молодому житті. Я вже переконався, але не всі а переважно малі 13-18 років
Записаний

veron

• Постійний користувач
  • Карма +45/-1
  • Останні відвідини:
    05 Квітня 2018, 13:18:39

Бабські розмови
« Прочитано #237 : 10 Грудня 2007, 16:01:23 »

Старшим теж стріляє

PatroN

• Постійний користувач