Але на даний момент я бачу що тобі немає чого сказати взагалі .
На даний час я бачу, що ти
упоротий ідіот. Щось пишеш, ходиш вокруг да около, а взаємозвязку в твоїх баченнях немає. Яке відношення має ціна до можливості відстоювати свої права.
Знаю, постачальник послуг, зможе дати більший відкат судді, прокурору, державному інспектору і тоді ти точно своїх прав не відстоїш, навіть в європейському суді.
А споживач виграє тоді , коли буде думати , чи не занадто багато він платить за спожитий газ , якщо він лише раз в місяць підігрів собі їжу на плитці
а може встановити ціну газу 1000 грн\куб і думати а навіщо мені їсти.
А за якістю точно так же буде сам споживач і слідкувати
І яким чином споживач може слідкувати за: якістю газу; якістю електроенергії; якістю води (на плутати з кольором хімічний склад); .... Може кожен споживач вдома повинен тримати атестовану лабораторію
Є ЙМОВІРНІСТЬ ЩО ТІ ГРОШІ ПІДУТЬ НА БІЛЬШ КОРИСНІ СПРАВИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ
Уточнюй для якого населення. Олігархів??? Щось я не бачив щоб олігархи проводили ремонт комунікацій, чи здійснювали їх будівництво. Заводи докрутили до ручки модернізацію не проводять, нові не будують, а ось вілли в лондоні чи в монако купують. Ти крім тарифів і цін знаєш ще якісь параметри економіки? Юриспрунденцію хоч раз читав? [/cut]Бачу, що батьківщина упоротого лиса тебе теж упорола. За мотивами одного оповідання про тебе скажу:- "тУман дванадцятий".[/color]
Бан на 7 днів за образу форумця! Враховуючи, що то вже другий раз - наступний буде або на місяць, або назавжди.