не правда.
Вибирали, як єдиного адекватного кандидата із здоровим глуздом.
На даний момент нічого не змінилось.
Якби не кацапи, то наші війська би звільнили території.
не має нічого дивного . люди у нас чекають на "чудо" і думають , що при зміні президента ( чи мера ) за рік чи за три всі стануть жити при "камунізмі" . ЦЕ Є НАСЛІДОК ТОГО , що в совку нас всіх вчили вірити сказаному і крім того на це ще впливає зеківська культура " ти за базар атвєчаєш" . Один з яскравих прикладів - це коли я в 1997-98 роках хотів поставити лічильники на гарячу і холодну воду і розказував знайомим про вигоди і ризики . Десь з половину МОГЛИ би погодитися , але не готові були тратити свої гроші і вимагали "гарантії" що вони будуть платити менше через рік чи через два .
Зрада для них наступила тоді , коли мій батько почав всім розказувати , що навіть встановивши 4 лічильники на воду він почав платити менше ніж раніше уже менш ніж за рік . А ціни на лічильники піднялись , на встановлення їх уже вимагали дозвід з жеку і тд і тп . Коли я приїхав в 2003 році в Україну то деякі там ледь не плакали що я не зміг їх переконати раніше . А ось як я повинен був їх переконувати - так і не пояснили . Так само і тут . Порох буде винний "ізначалє" - лише тому , що він а) барига , б) не закінчив війну за 2 тижні ( нікого не цікавить чому і як ) , 3) його син сидить в раді а не на окопах , 4) він не розстріляв не посадив всіх алігархів ( хоча після цього весь світ би просто з розуму зійшов якби порох почав використовувати прийоми хйла і совка , а ось свідчити проти тих алігархів мало хто готовий , так як "а я шо крайній" ) 5) зарплата ( пєнція чи стіпєндія чи оклад ) не така як в америці чи німеччині ( хоча ніхто не дивиться як гарують німці чи американці і чому вони не йдуть на пєнсію в 40-45 років ) . і тд і тп .
Як це не дивно - але я не дивуюсь . З часом підросте покоління , яке буде на нас і на наше покоління дивитись як на нитиків і безвольну масу , яка лише чекала подачки від держави і у всіх бідах звинувачувала пороха чи алігархів