Привітайте мене! Мій синочок - випускник! Середній бал атестата 10,6 як то буде по 200 бальній системі - не знаю. Сьогодні здав останній іспит ( англіська) Всі три на 11. Принагідно порекламую нашу гімназію. У кого є діти, які демонструють бажання до знань - не бійтеся і не вагайтеся - давайте в гімназію. Головне, що там навчили - це вчитися, знати, що ти хочеш і вміти знайти ці знання. Той дух змагання і культу знань, який там зараз панує - дуже піднімає в дітях і мотивацію, і самооцінку, і цілеспрямованість. Головне, там вчитель не витрачає часу на заспокоєння якогось виродка, який вирішив зірвати урок, а на роботу з дітьми. В класі на уроці працють всі і з усіма, а не як у звичайній школі - з парою учнів, які хоч щось розуміють більшість знань діти отримують на уроках, а не з репетиторами. Особисто я не скажу, що ми не займалися додатково, бо підготуватися до ЗНО, самостіно систематизувати всі отримані знання дитині важко. Допомога вчителя потрібна якраз у систематизації знань, вміння їх привести в таблицю, що треба на ЗНО. Але послугами репетиторів ми користувалися тільки в 11 класі. І знаю точно - уроки вчитель з моєю дитиною не вчив. Звісно, ще рано щось говорити, бо у нас попереду ще ЗНО. Але я впевнена, що результати будуть на рівні. Така впевненість у своїх силах є і в дитини. А це теж важливо. Так що - заздрю тим, у кого це ще попереду, бо особисто мені важко сьогодні було усвідомлювати, що я вже в гімназії просто гість. повірте, ходити туди на свята, на лінійки, на збори, було приємно.
Рада, що гімназія була до моєї дитини доброю але жорскою almamater. Думаю, вона навчила його боротись за своє місце під сонцем, бути особистістю і вміти відстояти свої переконання, поважати знання і оточуючих. Бути частиною суспілільства.
ПиСи. Крім, як мама від сьогодні колишнього гімназиста - до гімназії більше жодного стосунку не маю, там не працюю, і там не працюють мої родичі. Вчителів знаю тільки через те, що вчили мою дитину. Так, що реклама моя неупереджена і покликана виключно тільки для того, аби ще хтось зміг відчути ту радість від навчання дитини в школі, яку відчула я.