Юлька тепер була б за благо.Мене зараз знову звинуватять, що я прихильниця Юльки, але я чомусь впевнена, що як би вона не старалась, такого бандитизму у владі точно не було б. Не посміла б вона прийняти ні той податковий кодекс, ні пенсійну реформу.... Звісно - красти б не перестали, але в таких масштабах і так цинічно як зараз точно не було б. Ще троха і Конституційний суд закриє інтернет нам, як в Китаї - тільки деякі контрольвані сайти і будемо працювати ми за трудодні... А як не будемо - привезуть китайців а нам зроблять житловий кодекс.В кожній нашій квартирі поселять по півсотні китайців а ми тоді всі в палатках зимою грітись будемо. Вони вже зробили репетицію
А ми будемо продовжувати гордо але пошепки розказувати як ми в сортах гівна розбиратись не бажаємо і як нам нема з кого вибирати. От коли ми реально в гівні будемо копирсатися, тоді і розберемось в його сортах.
Відповідь від: 31 Січня 2012, 13:59:52
И вот тут-то понимаешь - вся эта «потемкинская деревня» в Альпах - ради одного зрителя и одного жителя. Только для него придумываются все эти удобные поездки, все эти ланчи, все эти встречи - пока его еще пускают за границу хотя бы на форумы. Только он один должен верить, что занимается серьезной внешнеполитической деятельностью в комфортных условиях горнолыжного курорта. Что это и есть политика. И если Виктор Янукович действительно в это верит, если получает от всего этого удовольствие - что ж, тогда это действительно страшно.
http://kontrakty.ua/article/43462