Ось і незабарилися негативні наслідки Насаликових відвіден ЦРЛ (така наче абревіатура лікарні у Підгірках).
Чула про таке - що на ім"я мера надійшла чергова скарга на лікарів з Підгірок, котру він передав на розгляд головному лікарю.
Мені оповіли, що ситуація там склалася таким чином: ті лікарі оперували паціента, від родичів котрого одержали 600 чи 800 гривень (точно не знаю, не хочу брехати) та паціент помер за кілька днів, і лікарі вітдали назад ті гроші, що отримали, а скарга залишилася у розгляді.
Я не беруся з цієї інформації робити якісь висновкі - бо мені не відома хронологія тих подій (елементарно, коли брали, коли вітдавали - не знаю я такого).
Та є одне АЛЕ й воно, на мою думку - суттєве - обом тим лікарям близько 60-ти років - вік пенсійний, а вони на роботі - таке наштовхує на думку, що можливо
КОМУСЬ ЗНАДОБИЛИСЯ ЇХ РОБОЧІ МІСЦЯ???
А те, що вони могли й цілком добровільно вітдати ті гроші за прооперованого паціента, що помер - вважаю цілком реальним, бо мені відомі такі факти, коли за операцію беруть "таксу" - та у випадку неперенесення її - лікарі вітдавали гроші родичам паціентів.